Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

Radio

<< < (2/4) > >>

kociorek:
nie rzecz w maskownicy radia tylko auta, tej wokół panelu sterującego i dźwigni  skrzyni.... tej z plastikowego "drewna"

jannaf:
Plastikowedrewno w XJ 40 ???? pierwsze słyszę  :o . Jest w nim sporo plastikowej skóry ale "drewno" jest drewnem!

kociorek:
No widzisz, jak to bywa..... A "drewno" , przynajmniej na tej maskownicy, jest ponad wątpliwość plastikowe.. Wygląda jak grubo polakierowane ale u mnie jest przewiercone 3-ma otworami przez jakiegoś....., pęknięte i ma odprysk przy wykroju na dźwignię i tam właśnie ukazuje swoją istotę. Nie ukrywam, że zrobiło mi się przykro. Tak samo jak przy odkryciu plastikowej "skóry" na tapicerce.
Całe życie to złudzenia.....

qbaty:
Nie wiem jak jest w 40stce, ale chyba jednak się mylisz. "Drewno" na desce to zazwyczaj fornir - czyli cieniutka "folia" z prawdziwego drewna, nałożona na podłoże (może to jest ten plastik) i gruuuubo polakierowana klarem.

MATriX335:
Ja jestem prawie że pewny że to prawdziwe drewno ponieważ jak to zdradził mi poprzedni właściciel kiedyś przeciekał mi szyberdach i teraz mam na klapce od popielniczki pęknięcia typowe dla zalanego drewna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej