Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Radio
kociorek:
:-help Ogólnie to chyba nie tylko XJ40 ale taki mam akurat.. Co jest ? Ano była naprawa auta po której padł centralny zamek. Po jego naprawie (jest OK) radio zażądało CODE. >:(Ponieważ jest z kolejnej ręki kod otrzymany w serwisie nie zadziałał, kod otrzymany od sprzedającego też... Zostało "rozkodowanie" Może ktoś wie gdzie w Warszawie mi rozkodują-odkodują ale nie POPSUJĄ? Nowa Sól za tydzień a ja nie mam radia !!!! :-help
richie:
jurto rano wolumen za 40 zeta
kogutki:
zanim idziesz do "speca" sprawdz czy pod maska, na gorze po lewej masz mala biala naklejka z
barcodem, jezeli tak to ostatnie 4 cyferki oznaczaja code do radia, o ile jest orygynalny.
kociorek:
Dzięki wszystkim! :-thank Oryginał, niestety, nie wchodzi, ktoś już musiał grzebać. Wyjąłem radio i zmartwiłem się szczerze - w środku pełna demolka, pourywane zaczepy, brak wkrętówi gniazd na wkręty, luźne przewody nie wiadomo od czego... Magnetofon ( bo u mnie nie ma jeszcze CD, choć radio ma taki przełącznik i skaner kanałów) zalany czymś paskudnym, nie wiadomo skąd. Dwie wiązki przewodów zakończone wtykami - w powietrzu, maskownica popękana z połamanym stelażem (to tworzywo pod spodem.... słowem - smutek !
A może ktoś wie, gdzie szukać takiej maskownicy? Nawet nowej? :)
KRISS:
maskownicy nie kupisz nowej, tylko całe radio.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej