Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

airbag kierowcy w x-typie - pomocy!!!

<< < (3/4) > >>

pablo:
a wie moze ktos jak zdjac /odkleic emblemat kota na kierownicy ? raz pozyczylaem auto MOJ BLAD ! ,  i taki jeden cielak - nie wiem jak to zrobic- wniotl na srodku emblemat ... wiec moze jak go odkleje to uda sie go odprostowac i wkleic zpowrotem - dobrze mysle ?

sebus34:
kolego podaj mi namiary na pw a ja prześle ci kota z mojej starej kierownicy tzn. starej bo wywaliła paducha ale kot jest cały i jak ta lala
 nie jesteś w stanie zdjac kotka jest on pozaginany od środka kilkoma łapkami i musisz wyjąć cały ładunek pirorechniczny jak chcesz to jutro prześlę ci fotli jak to wygląda od środka

sebus34:
zobacz jak to wygląda moim zdaniem nie ma szans wymienić kotka jedynie wyjąć starego i w to miejsce wkleić nowego

widok od tyłu

widok od tyłu po zdemontowaniu oslony i ładunku pirotechnicznego

ładunek pirotechniczny

uchwyt mocujący w kierownicy

widok od przodu

widok od tylu na kompletną poduszkę z założonym uchwytem i ładunkiem

uchwyt podtrzymujący ładunek pirotechniczny

widok z przodu na rozerwana poduchę

slawpast:
Witam to moj pierwszy post na tym forum. Dosyc pilna sprawa, moze ktos zna rozmiar torxa mocujacego kierownice tego glownego. kierownica ten pierwszy typ. musze jutro kupic klucz a nie potrzebny mi caly zestse

strawinski:

--- Cytat: slawpast w Sierpień 27, 2011, 21:46:07 pm ---Witam to moj pierwszy post na tym forum. Dosyc pilna sprawa, moze ktos zna rozmiar torxa mocujacego kierownice tego glownego. kierownica ten pierwszy typ. musze jutro kupic klucz a nie potrzebny mi caly zestse

--- Koniec cytatu ---
jak masz x-type to kup cały zestaw bo się przyda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej