Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

sprzęgło w X-type

<< < (12/13) > >>

Godan:
Ja to się czuję w naszym kraju nieraz jak w Somalii czy Ethiopii ?
Niedawno jeszcze, bo 20 lat temu - był to kraj furmanek, a o 20.00 to można było kupić tylko słomę do butów. Trochę tego jeszcze pozostało. Stąd jeszcze Jaguar pasuje tu jak krawat do golfa.

Innowierca:

--- Cytat: robertth w Marzec 01, 2010, 21:43:52 pm ---Ja przy wymianie skrzyni automatycznej na drugą przez pseudomechaników, dostałem propozycję aby przerobić mojego kota na manuala, wtedy problemy znikną  ??????
Rzekomo w Octavii tak zrobili  :-help

Podsumowałem to tak:  :-nuts :-nuts :-nuts :-nuts :-nuts :-nuts ijeszcze tak  :-nuts :-nuts :-nuts

--- Koniec cytatu ---

AAA przepraszam przepraszam. Kumpel ma Mondeo 2.5 (MKII) które kiedyś było automatem, teraz jest manualne. Wszystko działa jak należy, prowadziłem to auto w poprzednie wakacje (około 600km) i wszystko cacy  :-super

robertth:

--- Cytat: Innowierca w Marzec 01, 2010, 22:19:01 pm ---
--- Cytat: robertth w Marzec 01, 2010, 21:43:52 pm ---Ja przy wymianie skrzyni automatycznej na drugą przez pseudomechaników, dostałem propozycję aby przerobić mojego kota na manuala, wtedy problemy znikną  ??????
Rzekomo w Octavii tak zrobili  :-help

Podsumowałem to tak:  :-nuts :-nuts :-nuts :-nuts :-nuts :-nuts ijeszcze tak  :-nuts :-nuts :-nuts

--- Koniec cytatu ---

AAA przepraszam przepraszam. Kumpel ma Mondeo 2.5 (MKII) które kiedyś było automatem, teraz jest manualne. Wszystko działa jak należy, prowadziłem to auto w poprzednie wakacje (około 600km) i wszystko cacy  :-super

--- Koniec cytatu ---

Wiem, że nie będzie problemu, jeśli to będzie zrobione poprawnie.  :-super
Chodziło mi o to, że jeśli ktoś się nie zna na naprawie i proponuje tego typu rozwiązania, to niech samochodu lepiej nie dotyka, albo zatrudni się w serwisie, który zajmuje się tylko wymianą oleju i filtrów, a nie mechaniką  :-thumpdown

Innowierca:
Z tym się zgadzam w 100% :-V

wiadereczko:
hahahah ;D
Jedziesz wymienić olej w skrzyni za mmmm 100-200 zwracasz a tu niespodzianka masz manuala i rachunek na 3 tys złotych  :-nuts

Dziki bogu pytają jeszcze nas "tępych" właścicieli o zdanie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej