Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
sprzęgło w X-type
Innowierca:
Od zawsze to powtarzam. Jakby mechanior był uczciwy to by na chleb nie zarobił ::)
Godan:
Na każdego przyjdzie koniec ...nawet na takiego ,,mechanika,,
Gdyby w takim wozie zginął ktoś z mojej rodziny , a udowodniono by że to z powodu takiej ,,naprawy,,właśnie - to nie odpuściłbym mu... i to mówiąc ogólnie :-gwizd- usłyszał pan ,,mechanik,, ;D
robertth:
--- Cytat: Godan w Luty 28, 2010, 21:55:04 pm ---Na każdego przyjdzie koniec ...nawet na takiego ,,mechanika,,
Gdyby w takim wozie zginął ktoś z mojej rodziny , a udowodniono by że to z powodu takiej ,,naprawy,,właśnie - to nie odpuściłbym mu... i to mówiąc ogólnie :-gwizd- usłyszał pan ,,mechanik,, ;D
--- Koniec cytatu ---
Niestety znaleźć dobrego fachowca nie jest łatwo :-cry
Mój kotek jest u lekarzy z "Altamiry", wierzę, że to dobry wybór. Jak na razie jestem :-yipee :-yipee :-yipee
wiadereczko:
No niezła historia i nie tania. Miałem też wymianę sprzęgła i koła dwumasowego, na szczęście 3 miechy przed końcem gwarancji. Ale nie obyło się bez wojny w salonie gdzie panowie mechanicy którzy pracują przy jagach od 18 lat stwierdzili że to moja wyobraźnia i sie nie znam :-nuts (oczywiście powiedzieli to w bardziej miły sposób)
Lekko poirytowany pojechałem do innego dilera jaguara i po 15 minutach w warsztacie i połowie wypitej przeze mnie kawki przyszedł pan mechanik i zapytał grzecznie na kiedy chce sie umówić na wymianę sprzęgła i koła bo zaczyna nawalać :-V
Jaki morał: Zawsze korzystajcie z opinii kilku niezależnych mechaników i życzliwości osób na forach internetowych
P.S
Jakie miałem ubaw jak wróciłem do tych pierwszych "mechaników" :-K z wieloletnim doświadczeniem to już inna bajka. Z daleka od takich
robertth:
Ja przy wymianie skrzyni automatycznej na drugą przez pseudomechaników, dostałem propozycję aby przerobić mojego kota na manuala, wtedy problemy znikną ??????
Rzekomo w Octavii tak zrobili :-help
Podsumowałem to tak: :-nuts :-nuts :-nuts :-nuts :-nuts :-nuts ijeszcze tak :-nuts :-nuts :-nuts
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej