Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

All new XJ - premiera 09.07.09

<< < (18/67) > >>

mako:
moim zdaniem,właśnie dziś zakończył się piękny i bujny okres XJ.mi po prostu nie odpowiada dzisiejsze poczucie estetyki.Jaguar zawsze się wyróżniał na tle konkurencji,konkurencji której chyba tak naprawde nie miał,szedł własną drogą,a ten stwór to mieszanina Lexsusa Ls,forda mondeo i innych aut stworzonych bardziej z badań potrzeb rynkowych niż pasji.pozdrawiam wszyskich forumowiczów

qbaty:

--- Cytat: Kyrios Fantomas w Lipiec 09, 2009, 21:51:18 pm ---Robimy zrzutę na klubowego? ;D

--- Koniec cytatu ---
Może jako klub dostaniemy rabacik :-haha

qbaty:
mako - w tym co piszesz jest dużo racji. XJ od 68 roku był samochodem charakterystycznym, którego nie można było pomylić z innym. "All New XJ" nie jest kontynuacją tej linii. Szkoda... Co oczywiście nie oznacza, że jest brzydki czy nie udany. Wręcz przeciwnie - z tego co zdążyłem zobaczyć (choć nie wiele tego było  :-zly) jest piękny. Ale moim zdaniem nie powinien się nazywać XJ, bo nie kontynuuje tradycji tego modelu.

magic:
kurde tez mialem problemy z przegladarka i nic nie zobaczylem  :-zly. Zachcialo mi sie instalowac windows 8 wczoraj w nocy i dzis mi nic nie dzialalo i pobrac tez nic nie moglem! :-zly. Wie ktos gdzie go mozna zobaczyc bo chce go kupic :)

qbaty:

--- Cytat: magic w Lipiec 09, 2009, 22:10:13 pm ---Wie ktos gdzie go mozna zobaczyc bo chce go kupic :)

--- Koniec cytatu ---
Na żywo to dopiero pod koniec roku... A tak to pewnie jutro na youtub'ie  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej