Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
All new XJ - premiera 09.07.09
daroo:
Jeżeli jesteście zainteresowani nowym Jaguarem XJ to mam dla was dobrą wiadomość. Jaguar uruchomił właśnie na swojej stronie internetowej konfigurator nowej limuzyny. Możemy tam wybrać m.in. między 8 różnymi wersjami samochodu oraz możemy pobawić się trochę wyposażeniem dodatkowym.
Konfigurator znajdziecie pod adresem:
http://rules.config.jaguar.com/rc/jag/gb/cj_jscql01b/1es?view=collection&t=shtml
kogutki:
autoswiat.pl donosi dzis:
Całkowicie nowy Jaguar XJ to odmienione wyobrażenie doskonałej, luksusowej, sportowej limuzyny. Jest zniewalająco piękny, a jazda nim daje ogromną radość. Odważne, nowoczesne podejście do projektowania rzuca wyzwanie naszemu, podlegającemu szybkim przemianom, światu. Śmiała kreska projektu podkreśla nowoczesność, a za razem czerpie nieprzemijające piękno z bogatej tradycji marki.
Całkowicie nowy Jaguar XJ to niesamowita stylistyka, przyjazna użytkownikowi technologia i innowacyjne myślenie o podróżowaniu. Najnowocześniejszy samochód w swojej klasie, a poprzez swoje piękno, wyrafinowanie, daje czystą radość z jazdy, oferując przy tym ponadprzeciętne osiągi.
Nowy Jaguar XJ to samochód, który całkowicie odmieni dotychczasowe postrzeganie nowoczesnej, luksusowej, sportowej limuzyny.
Już niedługo, w pierwszych tygodniach 2010 roku, będziemy się o tym mogli przekonać podczas prezentacji całkowicie nowego Jaguara XJ w Polsce.
źródło:
kyrios_paulus:
Gdzie?! Kiedy?! Co?! Jak?!
Chcę go zobaczyć! :-za :-za :-za :-za :-za :-za :-za :-za
Kuzyn:
Pewnie na Waszyngtona i tylko dla wybranych... :-cry
Bazyli:
Miód na moje serce. Nowy XJ wyznacza trendy luksusowego samochodu na kolejne lata. Może by się wybrać na prezentację. A jak się nie uda najważniejszą rzeczą w nowym roku będzie umówienie się na jazdę próbną nowym XJ.
:-za :-za :-za :-tylko :-za :-za :-za
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej