Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
All new XJ - premiera 09.07.09
magic:
Dzięki Kogutki :-super Ty to potrafisz zadbać o forumowiczów :-10points
PS Biały allnewXJ to chyba najpiękniejsza rzecz jaką widziałem w życiu
EMIL:
--- Cytat: magic w Lipiec 22, 2009, 00:31:19 am ---Dzięki Kogutki :-super Ty to potrafisz zadbać o forumowiczów :-10points
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam sie Kogutki i Gbaty zasuguje na uznanie.
adam74:
--- Cytat: EMIL w Lipiec 22, 2009, 00:40:51 am ---
--- Cytat: magic w Lipiec 22, 2009, 00:31:19 am ---Dzięki Kogutki :-super Ty to potrafisz zadbać o forumowiczów :-10points
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam sie Kogutki i Gbaty zasuguje na uznanie.
--- Koniec cytatu ---
Emil - kolega nie G jak Garbaty tylko Q jak Kubaty :-W :-W
qbaty:
--- Cytat: magic w Lipiec 22, 2009, 00:31:19 am ---Biały allnewXJ to chyba najpiękniejsza rzecz jaką widziałem w życiu
--- Koniec cytatu ---
Fakt - ładniutki ;D Kiedyś biały kolor był obciachem, a od jakiegoś czasu coraz częściej sięgają po niego producenci aut luksusowych. Oczywiście nie jest to zwykły akryl, tylko najczęściej perła.I muszę powiedzieć, że są samochody, które wyglądają w tym kolorze bosko. All New XJ na pewno się do nich zalicza :-za
--- Cytat: EMIL w Lipiec 22, 2009, 00:40:51 am ---Zgadzam sie Kogutki i Gbaty zasuguje na uznanie.
--- Koniec cytatu ---
:-thank
--- Cytat: załoga 13 w Lipiec 22, 2009, 04:50:59 am ---Emil - kolega nie G jak Garbaty tylko Q jak Kubaty :-W :-W
--- Koniec cytatu ---
Spoko - to nie pierwsza taka pomyłka. Tak to jest, jak się wymyśli taki głupawy nick :-gwizd Ale co zrobić - przyzwyczaiłem się do niego, używam go od bardzo dawna ;D
kyrios_paulus:
Czy ktoś wie, kiedy na stronie Jaguara X350 zostanie zastąpiony przez X351? ;>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej