Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

POZNAN - warszat

<< < (2/5) > >>

ajtotal:
karlik??? tez mnie wkurza kiedy do nich jade i mam pytania a oni w ogole nie znaja odpowiedzi na wiekszosc z nich. zeby choc powiedzieli: chwileczke, zapytam technika i do Pana oddzwonie to nie! chcieli mi wmowic ostatnio ze strojenie szyb (po odłaczeniu akumulatora) w x350 trzeba zrobic z poziomu IDS i w ogole pierwszy raz slysza zeby sie szyby nie domykały automatycznie.
innym razem zapomnieli rozliczyc szkode pzu jeszczeinnym razem zostawili mi slady rączek na jasnej skórze, jeszcze innym razem zalozyli mi silniczek podnsonika fotela odwrotnie :-super: ja w dol a on do gory i tak w kolko. Noi ale maja tam chyba najleszego od lat kiewronika serwisu- nbblyo juz ich tam pare i oby ten sie utrzymal

artleks:
odświeżę trochę temat - muszę wyminic łączniki i parę drobnostek - ktos ma namiar na zaufany serwis?

moriss82:
Witam,

Ja swojego X-typa ( wiem, że robią także innego "X" oraz starszego XJ) naprawiam w Volvo serwis na Kaczej w serwisie u Logi. Jestem zadowolony, części generalnie sam załatwiam, a mechanicy znają się na rzeczy. U mnie walczyli już z:

-termostatami (oba)
-wtryskami
-czujnikiem temp. silnika
-gumami stabilizatora
-tulejami tylnych wzdłużnych wahaczy
-wahaczami poprzecznymi tylnymi
- przegląd po przebiegu 200k
- klocki + tarcze

Polecam

http://www.autoserwis-loga.pl/

e0s888:
Jakby co, u Karlika napraw związanych z blacharką nie ma co robić.
Nie dość, że nie umieją dobrze poskładać auta to na dodatek bezczelnie okłamują klienta.
W moim przypadku chcieli mi oddać auto po naprawie z uszkodzonym reflektorem, który miał być niby nowy - później co się okazało, doskonale wiedzieli o tym fakcie (Liczyli, że nie zauważę?!).  Dodatkowo zderzak, któy powinien być montowany na 5 śrub, doslownie wisiał na 2. Łącznie czekałem prawie 3 miesiące na dość drobną naprawę.
Omijać szerokim łukiem.

RedOctober:
Ja mam dobrego znajomego na starołęce, który jest pomimo tego że specjalistą od Peugeotów/citroenów ale na Jaguarach też sie zna i często oprócz mnie zjawiają się tam inne Jagi. A jest doskonały bo na naprawy u niego to trzeba umawiać się telefonicznie czasami nawet na 2 tygodnie wcześniej.
Jakby ktoś potrzebował namiary to zapraszam na Priv to je podam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej