Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

POZNAN - warszat

<< < (3/5) > >>

cobi:
Nie będę pisał nowego tematu więc pokontynuję ten.

Miałem styczność z serwisem w Poznaniu "karlik".
Dzwonię po części,pani mnie przełącza na inny dział.
Odzywa się niemiły gruboskórny typ.
Prosi o numer vin oraz o to co chcę.
Potem informuję żebym podał nr tel i jak sprawdzi to oddzwoni.
Podaję numer po czym gośc rzuca słuchawką.
O częściach zapomnij. Kontaktu brak.

Odradzam korzystanie.

RedOctober:
No niestety serwis Jaga Karlik nie jest zbyt rozgarniętym serwisem. Ostatnio jak u nich byłem pytać się o gumki do pilota od XJ6 x300 to pan w serwisie od razu powiedział że ich nie dostanę  i że muszę kupić całego pilota. Gdy go poinformowałem że jak rozmawiałem z serwisem w warszawie i tam mają te gumki to się zdziwił i spisał nr VIN i poszukał ich w kompie. Tam je znalazł za 60 zł  :-nuts :-nuts.
W między czasie byłem świadkiem sytuacji jak mieli na drugi dzień umówionego Range Rovera 3,0 D V6 na przegląd i niewiedzieli jakie części są potrzebne do przeglądu i latali i szukali info o tym co tam trzeba wymienić i czy mają to na miejscu.
Najlepsze było to jak zapytałem ile kosztuje przegląd podstawowy w moim XJ6 (wymiana oleju w silniku + filtr oleju + filtr powierza + prejrenie samochodu) wycenili to na 2500 zł !!!!! Jak sam poszedłem do sklepu z częściami moto to pani w 5 minut wyceniła mi filtry powietrza, oleju i paliwa, oraz świece na 160 zł. Do tego olej syntetyk Castrola za 400 zł mamy 560 zł. Koszt robocizny to mam za darmo u siebie. Tak więc chyba otworze sobie warstat Jaguara i zacznę je robić  :-tylko

cobi:
Powiem może inaczej. Jestem wlaścicielem jaga od niecałych 26 godzin i wtym czasie karlik już się spalił.
Reputacja pierwsza klasa.

RedOctober:
Jak na razie jestem w trakcie szukania lokalu na warsztat, ale jak już to uruchomię to chętnie służę pomocą w naprawach kotów.

wajcha202:
po przeczytaniu tego tematu nasuwa mi się stwierdzenie iż w Poznaniu próżo szukać dobrego mechanika od Jaguara??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej