Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

Jaguar Portfolio

<< < (2/2)

ja$:
 Pati to prawda xjs -to jest to--najdłużej produkowany jaguar,najlepszy i najżywotniejszy !!!!  To jest nallepszy kot  :-V :-V i najwiecej pije mleka -- a koty nasze lubią bardzo mleko.... :-A :-A

kuba:
   Wydaje mi sie ze troche panowie marudzicie. Zgoda, jest w nowych Jagach wyswietlacz i mnogosc roznych guzikow, ale prawda jest taka ze elektroniki bedzie w naszym zyciu coraz wiecej, niezaleznie czy tego chcemy czy nie. Sam mam jak to ja$ okreslil g....no (S-Type) i co prawda mam w srodku lekkie "gwiezdne wojny" biorac pod uwage ilosc przyciskow, ale mam stara wersje wiec przynajmniej moge wszelkie systemy wylaczyc. Z drugiej strony jest troche prwdy w tym, ze kierowca zaczyna byc dodatkiem do auta. Ale jeszcze nie w Jagu, nawet nowym. Bardziej czepialbym sie lexus-ow ktore same parkuja, albo mercedesow w ktorych nie mozesz wylaczyc kontroli trakcji.

ja$:
Kuba to prawda ze elektroniki będzie w naszym świecie coraz więcej w naszych autach ....Pati napisał że ma 24 letniego xjsa i nie zamienił by go na nowe auto....i prawdę pisze...TY Kubo gdybyś pojeżdził godzinę xjs bys tak samo stwierdził jak Pati i nie zamienił xjs starego   na s- type nowego ---jak się niema co się lubi ,to się lubi co się ma  ;D ;D

zyrcia:
A ja powiem tak..... ;) :-tylko. I nie ma co się sprzeczać który lepszy, który gorszy, bo to wstyd Panowie (szczególnie na forum jaguarowym, gdzie spotykają się miłośnicy marki). Każdy jaguar jest cudowny, szczególnie dla jego właściciela/ właścicielki ;D

kuba:
   Alez nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby sie obrazic! Nie ma takiej opcji. A co do starego XJS... szczerze mowiac jestem pewien ze gdybym do niego wsiadl to nie dalo by sie mnie z niego wyciagnac. Z fotela pasazera by sie nie dalo, bo gdybym mogl go poprowadzic to prawdopodobnie do konca swojego zycia nic tylko bym nim jezdzil:) stare samochody maja wiele zalet, ale jedna jest wedlug mnie bezdyskusyjna - maja dusze. To cos czega nie da sie wyprodukowac, albo dokupic w opcji. Dusza to wynik troski i uczuc ktore wlasciciel lub wlasciciele samochodu w niego wlozyli. Smutna prawda jest taka ze zazdroszcze wam chlopaki starych Jagow, ale na swojego tez zlego slowa nie powiem:) a prawda jest jedna  :-tylko :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej