Autor Wątek: Fotele z przedlifta do lifta  (Przeczytany 97 razy)

Offline Pablo 92

• Aspirant
  • Kocham to forum
Fotele z przedlifta do lifta
« dnia: Wczoraj o 18:04:21 »
Czy ktoś robił może taki zabieg i może powiedzieć jak to jest z kompatybilnością? Mam lifta bez grzania a kupiłem przedliftowe fotele  z grzaniem. Zwykle nie sportowe, i pytanie czy wszystko jest p&p czy trzeba zmieniać coś w kostkach?

Offline marek230482

• Starszy Forumowicz
  • **
  • Kocham to forum
Odp: Fotele z przedlifta do lifta
« Odpowiedź #1 dnia: Wczoraj o 21:13:30 »
Mnie interesuje swap w drugą stronę - na sportowe.
Znalazłem na angielskim forum jak ktoś robił przekładkę do przedlifta poliftowych sportowych. Niestety trzeba kabelki poprzerabiać. Wiec jak w tą stronę trzeba to w drugą stronę też. Poza tym grzeanie nie będzie działać. Nie masz i nie będziesz miał na ekranie sterowania. Musiałbyś to jakimś fachowym sprzętem ogarnąć. A w zasadzie znaleźć kogoś kto to potrafi bo ja mam sprzęt ale nie ogarniam tego. To oproramowanie jest tak zryte że mnie pokonało.

Ale tak w ogóle skoro fotele już kupiłeś to czemu pytasz a nie po prostu zajrzysz pod spód i podepniesz?
Ja bym chętnie taką próbę zrobił ale mam takiego pecha że nigdzie w okolicy nikt nie sprzedaje. A jechać setki km po to żeby się prosić o przymiarkę to bez sensu.
XF V8 298KM
Alfa Romeo 166 3.0V6 226KM
Alfa Romeo Brera 3,2V6 260KM
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 280KM
Alfa Romeo gtv 2.0 150KM

Offline Pablo 92

• Aspirant
  • Kocham to forum
Odp: Fotele z przedlifta do lifta
« Odpowiedź #2 dnia: Dzisiaj o 06:37:40 »
Owszem będę przymierzał, kwestia tego że jeżeli kostki podpisują to czy pinout nie narobi bałaganu (np. zwarcia). Grzanie sobie ogarnę, podobno wystarczy edytować plik ccf i założyć panel nawiewu z przyciskiem. Ale o tym będę myślał później. Ogólnie kupiłem "poliftowe" ale sprzedający albo się nie znał albo chciał kogoś oszukać. Zakup przez FB, duża odległość od sprzedającego i dlatego już zrezygnowany chciałbym to zostawić i podłączyć bo są w ładnym stanie