Autor Wątek: Spełnione marzenie  (Przeczytany 95 razy)

Offline kangurek

• Aspirant
  • Kocur z charaterem
Spełnione marzenie
« dnia: Wczoraj o 03:08:57 »
Witam wszystkich forumowiczów  jcpf-animated

W końcu, po wielu latach mogę w końcu oficjalnie dodać tutaj swój wpis, w którym pochwalę się tym, że oficjalnie zostałem właścicielem mojego wymarzonego Jagura X-Type'a  ;D Wymarzony jest dlatego, że mój tata kupił ten model, kiedy byłem dzieckiem i wtedy właśnie zostało mi zaszczepione zamiłowanie do tej marki i konkretnie tego modelu. Po tym kiedy musiał się z nim rozstać postanowiłem sobie, że kiedyś też sobie ''takiego'' kupię, no ale, nie będę zbędnie przeciągać. Marzenie spełnione, plany są konkretne i na pewno będę się nimi dzielić w momencie wcielenia ich w życie  8)

Pozdrawiam.

:logojcpf:
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 03:13:17 wysłana przez kangurek »

Offline marek230482

• Starszy Forumowicz
  • **
  • Kocham to forum
Odp: Spełnione marzenie
« Odpowiedź #1 dnia: Wczoraj o 10:08:00 »
Spełnianie marzeń to się ceni :D
Jeszcze fajnie by było jakbyś dał więcej zdjęć, opis. Jaki silnik? wyposażenie?
XF V8 298KM
Alfa Romeo 166 3.0V6 226KM
Alfa Romeo Brera 3,2V6 260KM
Alfa Romeo Giulietta 1,4MA 170KM
Alfa Romeo gtv 2.0 150KM

Offline kangurek

• Aspirant
  • Kocur z charaterem
Odp: Spełnione marzenie
« Odpowiedź #2 dnia: Wczoraj o 13:50:20 »
Silnik 2.5 V6 spięty z manualną skrzynią biegów, oryginalny Sport. Wyposażenie trochę okrojone bo nie ma na przykład tempomatu, składanych i grzanych lusterek, szyberdachu i nawigacji, ale nad ostatnim akurat nie ubolewam. Stan adekwatny do kwoty, za którą go kupiłem, jest kilka rzeczy do zrobienia, ale auto jest normalnie jezdne. Zresztą zamysł był właśnie, żeby kupić coś typowo do dłubania bo mam ciekawy pomysł na to auto, ale to chwilowo jeszcze musi poczekać.  ;)