Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008
Otwarcie Sezonu 2008 15.03.2008 (Sobota)
walec:
przykro mi bardzo ale z powodów rodzinnych zmuszony jestem odwołać przyjazd. Bawcie się dobrze
artleks:
ja jeszcze raz definitywnie potwierdzam - 2 osoby - 2 razy gruzinskie jedzonko bez alkoholu - musze wracac ok. 20 - wiec na DEKADE sie nie pisze ;D ;D
macho:
jeszcze raz potwierdzam. dwie osoby jeden Kotek chyba że się nie naprawi do soboty. nocleg już mam. zostaje do niedzieli więc alkohol jak najbardziej. a może ktoś z Warszawy poda swój numer konta i po prostu puścimy przelewy a on (ona) zajmie się resztą? proponuje też zrobić ostatnią już listę obecności bo wątpie czy ktoś się jeszcze w tym łapie
emka:
Przychylam się do prośby Macho. Już tyle dyskusji i wątków i mimo,że śledzę codziennie wpisy, wiem tylko tyle, że spotykamy się o godz. 13 w sobotę na prkingu koło Torwaru. Co potem i o której godzinie? Jakie przedpłaty i komu? Cieszę się, że będę mógł spersonalizować wreszcie część nicków, ale rozumiem, że nie jest obowiązkowy udział np. w nocnej Dekadzie.
Pozdrawiam serdecznie.
zyrcia:
Emka, przeczytaj sobie pierwszego posta w tym temacie, to może rozjaśni ci sie sytuacja.
Wyglad na to ze będzie nas spora gromadka.
Luxorek też potwierdził przybycie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej