Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008
Otwarcie Sezonu 2008 15.03.2008 (Sobota)
macho:
tak jak mówiłem będę ale sam. nocleg już mam (dzięki życzliwości nowo poznanego Przyjaciela) na degustacje wina pisze się. coś jeszcze muszę dodać?
Batman:
Ja będe z moją Panią także dwa Kotki i Batman ale w jednym Kotku :-tylko chyba że mi trąba powietrzna nad garażem przejdzie. Tylko ja odpadam z wieczornej jumprezy.
walec:
wszystko wskazuje że przyjade (prawdopodobnie z ojcem, po tym jak OVO mnie spytal w Łodzi czemu jeszcze nie był na żadnym zlocie zrobiło mi sie głupio ;D) musze sie najpierw podleczyć ale do weekendu daleko
bombki:
z rezerwacją sprawa wygląda tak: od osoby 50 zł (co podczas imprezy będzie na poczet rachunku) i to trzeba by było wpłacić do klubu jakoś przed sobotą, znaczy pewnie im szybciej tym lepiej plus przy wejściu oplata za wejście. Tylko nie wiem kto się tym zajmie- ja nie mogę bo będę w Warszawie dopiero w czwartek i to chyba dość późno.
bombki:
spoko, ale Gerry daj namiar na siebie na priva, bo mnie przez dwa dni nie będzie przy kompie to dam Ci znać co i jak i wtedy jakąś decyzje podejmiecie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej