Autor Wątek: Cześć wszystkim  (Przeczytany 187 razy)

Offline XP

• Aspirant
Cześć wszystkim
« dnia: Wrzesień 29, 2025, 12:41:12 pm »
Zacząłem przeglądać Wasze forum około 2 lat temu (z przerwami) i z dniem dzisiejszym postanowiłem dołączyć do drużyny  :-super Mimo, że nie posiadam jeszcze żadnego Jaga to traktuje to forum jako kopalnie wiedzy, która umożliwi mi bardziej kontrolowany zakup pierwszego kota.

Serdeczne pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Offline marek230482

• Starszy Forumowicz
  • **
  • Kocham to forum
Odp: Cześć wszystkim
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 29, 2025, 18:04:28 pm »
 :-bry
To chyba jakiś klasyczek wpadnie jak tak długo się rozglądasz?
XF V8 298KM
Alfa Romeo 166 3.0V6 226KM
Alfa Romeo Brera 3,2V6 260KM
Alfa Romeo Giulietta 1,4MA 170KM
Alfa Romeo gtv 2.0 150KM

Offline XP

• Aspirant
Odp: Cześć wszystkim
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 29, 2025, 23:40:59 pm »
Marzy mi się klasyczek, tj. XJ V czy VI gen. albo XK8.. Natomiast nie mam jeszcze możliwości finansowych, aby pozwolić sobie na bezproblemową eksploatację, nie mówiąc już o doprowadzeniu pojazdu do stanu bliskiego perfekcji.

Z uwagi na fakt iż jestem stosunkowo młodym kierowcą (a ubezpieczenie swoje kosztuje), sporo czytam o X-Typie  :-gwizd Widziałem, że ten model ma założonych najwięcej wątków na forum i domyślam się, że mogę być odbierany jako kolejna osoba, która ma w planach kupić taniego Jaga, a później oddać go na złom / odsprzedać za parę tysięcy, ale podchodzę do tematu poważnie.

Być może, jak będę miał wolny czas, zrobię jakieś podsumowanie opinii i rad forumowiczów dot. X-Type'a i postaram się zweryfikować z innymi prawdziwość tego, co użytkownicy pisali lata temu.