Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)
Pneumatyka
Halunnn:
Witam od niedawna mam xj8l z 2007 z pneumatyka. Nigdzie nie mogę znaleźć na jakiej zasadzie działa to zawieszenie. Jak się ustawia czy działa podczas jazdy. Bo miałem inne auta z pneumatyka to można było wysokość regulować czy twardość jak się ma to w Jag. Czy ktoś się bawić żeby jakieś nie standardowe wysokości ustawiać.
camaro:
witaj , podaj meila to ci wysle pelna serwisowke i diagnostyke zawieszenia pneumatycznego bo plik za duzy zeby go tu wstawic
Halunnn:
halunnn@gmail.com
A nawiązując do regulacji ktoś coś się bawił? Żeby niżej ustawić lub ogarnąć jakąś regulacje..wiem że w innych autach gdzieś tam opisywali że można coś pokabinowac
camaro:
ok wyslane.
co do regulacji robisz ja z poziomu kompa i programowania do kalibracji zawieszenia , kazde kolo mozna z osobna , a mechaniczna regulacja to jedynie skrucic lub wydluzyc dzwidienki na czujnikach , jesli chcesz troche opuscic wystarczy lekko dogiac czujniki bo sa na slabych mocowaniach co sie wyginaja te przy przedniej ramie przy lewym kole
Halunnn:
Hey nic nie dostałem na email. Ktoś się tu zajmuje takimi cudowiankami przy kalibracji? Możecie kogoś polecic.
Bo jak pojadę do ASO to pewnie wszystko w standardzie ustawia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej