Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
Jaguar Apps
Zbyszek01:
Jakie aplikacje polecacie aby sobie dołożyć do „Jaguar Apps"?
Po zainstalowaniu aplikacji na iPhone tylko to się pokazało.
Co proponujecie?
deCastelano:
Ja polecam to wywalić i zainstalować Jaguar Remote - będziesz mógł zdalnie odpalać auto i ustawiać klimę jeśli masz miejsce na kartę SIM. Do tego raporty z przejazdów, gdzie jest auto itp. ;)
Zbyszek01:
Mam zainstalowane. Wejście na kartę mam i już jest wsadzona. Szukam co tu jeszcze można aktualizować lub dograć.
Walczę teraz z mapami i ich aktualizacją. Na str się już rejestrowałem jakiś czas temu i nawet powiadomienia o nowych mapach dostaję. Czy jak miałem mieć udostępnione aktualizacje (tak w salonie mówili) to one same się aktualizują czy trzeba im jakoś pomóc?
Zmieniłem auto na nowszy model i od tygodnia się uczę :-hehe
Co do odpalania zdalnego to jest wersja nasza a nie ze stanów i to się nie da.
deCastelano:
Wersja EU nie ma odpalania zdalnego? To nie miałem pojęcia...
Co do aktualizacji to system powinien się sam aktualizować, ale mapy (przynajmniej u mnie w '17) trzeba było wrzucać na pendrive jak był update i wpinać do auta.
Zbyszek01:
W moim też z 17 była karta pamięci z mapą i na nią robiłeś aktualizacje a teraz to nie wiem. Mając podłączone auto pod neta to czy to się robi automatycznie samo czy tak jak piszesz przez pena?
Wchodząc na stronę to opcja za € jest dostępna i teraz jestem w kropce czy faktycznie mi udostępnili czy zrobili mnie w balona.
Poczekam jeszcze 2-3 dni i będę pytał tam gdzie kupiłem.
Co do odpalania zdalnego to u nas takiej opcji nie ma, nawet jak w zimie zapalisz auto i zaczniesz odśnieżać to czeka cię mandat.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej