Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
Jaguar Apps
deCastelano:
Oj dobra tam mandat, ale że opcja jest zablokowana to kiszka - w lato czy w zimę się przydaje. Wracając do map to u mnie mapy są na dysku samochodu, kupowałem z jaguar.here, potem na pendrive i do auta. Jak była aktualizacja to musiałem od nowa na pena ściągać i do auta, co w sumie jest trochę irytujące, bo nie instalują się same zmiany tylko cała mapa od nowa. Ale może u Ciebie w nowszym rozwiązali to przez OTA, tego nie wiem
Zbyszek01:
Tego nie wiem jak to ma być, pen czy OTA?
rmazurek:
skoro masz aplikacje ktora pozwala na instalacje (wg pierwszego zrzutu ekranu ktory zamiesciles) to nie masz PIVI Pro - a to oznacza ze instalacja poprzez Pen Drive - musisz zciagnac aplikacje ze strony jaguara i poprzez aplikacje pobrac mapy na Pen Drive - musi miec co najmniej 64GB
Zreszta rocznik modelowy 2020 byl pomiedzy in control pro i PIVI wiec najlepiej jakbys wrzucis zdjecie systemu ktory masz w aucie - wtedy bedzie latwiej cos podpowiedziec
Zbyszek01:
W zdjęciach znalazłem takie które sobie zrobiłem, jak coś to moje 8 ostatnich z VIN LCP57911
W sumie to szukam co mogę jeszcze uruchomić
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rmazurek:
--- Cytat: Zbyszek01 w Sierpień 02, 2023, 10:29:33 am ---W zdjęciach znalazłem takie które sobie zrobiłem, jak coś to moje 8 ostatnich z VIN LCP57911
W sumie to szukam co mogę jeszcze uruchomić
--- Koniec cytatu ---
Aktualizacja map przez pendrive - tylko. Jest to system inControl Pro.
IMC masz w najnowszej wersji
TCU mozna zrobic update
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej