Yoohas - łał!
Ok, zatem po kolei.
XJS jak dla mnie odpada - nie podoba mi się i tyle.
Ja może źle działam, przeanalizowałem otomoto, wszystkie oferty po 1975 roku i nie widzę żadnej oferty na auta przez Ciebie wskazane.
Jeśli mógłbyś naprowadzić - byłoby idealnie.
Może słowo jakiego auta szukam. Otóż zależy mi na aucie subiektywnie ładnym, klasyku, ale takim, które będzie normalnie użytkować, może nie jako daily car, ale powiedzmy raz w tygodniu będzie można nim normalnie zrobić 100km, w dobrym standardzie (czyli klima musi być) i o sensownych walorach użytkowych (czyli nie coupe dwuosobowe, nie kabriolet).
Budżet powiedzmy orientacyjnie 100-200k, ale to jest do dyskusji, ustalenia. Nie traktuję auta jako mega inwestycję, nie planuję sprzedawać go w żadnym realnym horyzoncie. Zależy mi na tym, aby auto dało się serwisować, czyli żeby był serwis, który będzie pilnował i robił, i żeby dostępność części była jakkolwiek rokująca - koszty samego serwisu są drugorzędne. Preferuję auto gotowe, po pełnej renowacji, ale nie wykluczam kupna auta niekoniecznie idealnego i dopieszczenie go. Nie rozważam kupienia "wraku" i pełnej renowacji.