Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
Zamykanie klapy bagażnika na guzik
qmarkus:
https://pl.aliexpress.com/i/4001148974203.html a ten wynalazek?
M737:
odpowiedzi udzieliłeś sobie w zasadzie już w pytaniu
jak wolisz chiński wynalazek to kup z ali
jak wolisz ori to zadzwoń do dużego sprzedawcy części używanych od JLR, kup co trzeba, zamontuj, zleć kodowanie i tyle
na moje oko na oryginale wyjdzie dużo taniej niż ...wynalazek
stingear:
Na ali za bardzo nie ma nic sensownego i zdecydowanie wolałbym użyć części ori. Z używkami ciężko w mojej okolicy - mieszkam w DE - jak mi sie kamera zepsuła to aż z PL sprowadzałem.
Co do konfiguracji przed zakupem, to kupowałem u handlarza, nie od dielera Jaguara. Poza tym, nie był to dla mnie priorytet, raczej luźna opcja po pewnym czasie posiadania auta.
Będę dalej szukał tych części, ale bez spiny. Raczej bardziej na zasadzie jak się trafi.
piotrrf:
Ja zaznaczyłem na znanych portalach motoryzacyjnych jakiego auta szukam i co ma mieć.
Wyświetlały się przeważnie na południu Niemiec. Czyli około 700 km od mojego miasta.
W końcu znalazłem blisko...400 km od domu.
Też od handlarza. Jaguar był tam najbiedniejszym autem.
Reszta sam luksus.
Akurat części nie kupowałem jeszcze w Polsce do Jaga ale to nie tak daleko 😀
Warto poczekać i skompletować na Ori częściach zamykanie.
Powodzenia
stingear:
@piotrrf u mnie jak wybierałem auto był do wyboru ten oddalony o 20km i o 150km. Ten dalej był rok młodszy, ale o 20kkm większy przebieg. Jeśli biorąc pod uwagę to, co mi się obecnie dzieje i że w ruch poszedł prawnik, to nie widziałoby mi się jeździć 150km aby cokolwiek ogarnąć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej