Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
Zamykanie klapy bagażnika na guzik
piotrrf:
Ja zaznaczyłem na znanych portalach motoryzacyjnych jakiego auta szukam i co ma mieć.
Wyświetlały się przeważnie na południu Niemiec. Czyli około 700 km od mojego miasta.
W końcu znalazłem blisko...400 km od domu.
Też od handlarza. Jaguar był tam najbiedniejszym autem.
Reszta sam luksus.
Akurat części nie kupowałem jeszcze w Polsce do Jaga ale to nie tak daleko 😀
Warto poczekać i skompletować na Ori częściach zamykanie.
Powodzenia
stingear:
@piotrrf u mnie jak wybierałem auto był do wyboru ten oddalony o 20km i o 150km. Ten dalej był rok młodszy, ale o 20kkm większy przebieg. Jeśli biorąc pod uwagę to, co mi się obecnie dzieje i że w ruch poszedł prawnik, to nie widziałoby mi się jeździć 150km aby cokolwiek ogarnąć.
piotrrf:
Rozumiem Cie. Tez by mi sie nie chcialo jezdzic tak daleko .
Ja kupujac Jaguara nie spodziewalem sie problemow . Kupowalem z komisu ,ktory mial bardzo dobre opinie.
Do tego auto bylo po pierwszym wlascicielu,ktory mial warsztat samochodowy.
Problemow narobil mi akumulator a pozniej nieumiejetna wymiana w serwiscie .
Zrazilem sie do tego auta po pol roku walki z bledami ale powoli wraca zaufanie,ze nie stane w drodze.
Od tamtej pory czesto monitoruje akumulator,stan naladowania ,prad rozruchu i ladowanie. Zauwazylem,ze to podstawa w aucie,ktore jest wrazliwe na spadki napiecia.
Wracajac do tematu.
Przeciez kupujac auto dalej ,nie powinna Cie obchodzic odleglosc do komisu. Masz prawnika,niech on zalatwia i jezdzi. Ty mozesz wziac rzeczoznawce i niech oceni czy bylo to ukryte i celowe dzialanie komisu.
stingear:
Biorąc auto nie miałem w planie korzystać z prawnika. Poprzednio wziąłem Mazdę, już 4 rok jeździ i nie ma z nią żadnych problemów. Żona zrobiła "wrogie przejęcie" i śmiga zadowolona. Dlatego sobie Jaga kupiłem. Teraz go doprowadzę do porządku i będzie dobrze. Ale swoje odczekać muszę.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej