Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
Nawigacja - pobór opłat
Zbyszek01:
Już parę razy jechałem tamtędy i zawsze nawigacja w aucie jedzie po polach, to nie są moje rejony i nie wiem kiedy powstała ale na pewno parę lat temu.
Przed pandemią była jeszcze w budowie ale przejezdna. Yanosik i mapy google tamtędy już prowadziły, czyli po nowemu.
Zbyszek01:
Chyba zdjęcia mi nie wchodzą, jak nie widać to dajcie znać, to może uda się poprawić.
To ostatnia trasa na której pamiętam gdzie to było bo już 3 razy tamtędy jechałem
deCastelano:
jak wrzuciłem u siebie od: Jeżowe do: Rzeszów to pokazało mi dojazd drogą 19 do S19 i potem prosto do Rzeszowa przecinając A4. O to chodziło?
stingear:
Ja na Twoim miejscu, jeśli kupiłbym aktualizację mapy i okazałoby się, że jadę po polu będąc na drodze, złożyłbym reklamację i rządał zwrotu pieniędzy. Tylko sobie zrobic filmik jak jedziesz drogą, a navi pokazuje, że po polu.
Zbyszek01:
Na tych zdjęciach z nawigacji auta pokazuje że nie ma drogi S19 a tylko 19 czyli stare mapy.
--- Cytat: deCastelano w Sierpień 26, 2022, 12:56:10 pm ---jak wrzuciłem u siebie od: Jeżowe do: Rzeszów to pokazało mi dojazd drogą 19 do S19 i potem prosto do Rzeszowa przecinając A4. O to chodziło?
--- Koniec cytatu ---
Z Jeżowe to już jest droga 19 a wpisz troszkę szerzej czyli Nisko - Krasne i jeżeli możesz to zamieść zdjęcie tej trasy. Jak widać u mnie nie ma S19 a auto odbierałem w listopadzie 2020 z zapewnieniem że mam mapy najnowsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej