Mojego x308 mam od 4 miesiecy, jak go kupilem wlasciciel solennie mnie ostrzegał ze musze wymienic pasek ...noi odkładałem dlatego ze po pierwsze jestem cholernie zajety, jag to mojej jedyne auto które urzywam do wszystkiego, jego unieruchomienie skutkuje konkretnymi utrudnianiami finansowymi tak ze wiec niemoge czekac całymi dniami na pasek z jakiejs wysyłkowni, potem sobie wymienie na 7 rowków, sprawdziłem jest na testach niby 6 rowków jest słabsze o 11% ale z drugiej strony pasek od ciezarówki jest podwójnie zbrojony a nie takie cieniutkie malenstwo jak do osobówki, bosch jest wyraznie grubszy ale nie produkuje akurat w tym rozmiarze, jednak pasuje od cięzarówki 6rowków 2326mm i zapewniam nawet jak ma sie zurzyc po 10 000 co mało prawdopodobne,nie bedzie rozpaczy to i tak sie oplaca bo cena netto na firme to 66zł wiec logicznie zecz biorąc paradoksalnie mam produkt lepszy o lepeszej wytrzymałości i jeszcze tanszy...
a do jaga jest dostepny jest najblizej jak zlokalizowalem w łodzi i musialbym czekac 3 dni ,82zł plus wysyłka niby orginalny... orginalnie wkładany był geats a tera bedzie Robert Bosch :-)