I enjoy every Rally so I am content to participate in whatever itinerary is planned.
I have been in Poland for 12 years now and the regions where I have NOT been are in the northern part of Poland. I have been to Gdynia, Gdansk, Sopot and Hel but I have not been to the North-Eastern part of Poland and west of Hel.
I do not know if there are places worthy of a visit by the Jaguar Club but I would be very happy if the next Rally organisers considered either North-West (in particular) or North-East as a potential destination.
Lubię każdy rajd, więc cieszę się, że mogę uczestniczyć w każdym zaplanowanym planie podróży.
W Polsce jestem od 12 lat, a regiony, w których NIE byłem, znajdują się w północnej części Polski. Byłem w Gdyni, Gdańsku, Sopocie i Helu, ale nie byłem w północno-wschodniej części Polski i na zachód od Helu.
Nie wiem, czy są miejsca godne odwiedzenia przez Klub Jaguara, ale byłbym bardzo szczęśliwy, gdyby kolejni organizatorzy Rajdu brali pod uwagę albo północny zachód (w szczególności) albo północny wschód jako potencjalny cel.