sam piszę ... sam odpowiadam
Napiszę jeszcze, dlaczego zaznaczyłem w opisie "najpiękniejsze auto świata". Nie chodzi o banał takiego stwierdzenia bo tak każdy może myśleć, pisać o wszystkim, nie tylko o autkach.
Ten samochód zobaczyłem w roku 2008. Kolega kupił go w Warszawie od miłośnika marki, jak mówił. Kiedy zobaczyłem tego KOCURA to właśnie wtedy rzekłem "to jest najpiękniejsze auto świata" - i nie zmieniłem zdania
. Ten model tak ma - różne rzeczy człowiek widział na rynku motoryzacyjnym - ale jeśli chodzi o modele pojazdów - to wciąż ten uważam za najpiękniejszy.
Ilekroć się z kumplem spotykaliśmy, to ciągle powtarzałem mu, że ma najpiękniejsze auto świata - i tak zostało.
W ubiegłym roku, znajomy zmienił pojazd - przy okazji spytał mnie czy nie chcę odkupić "najpiękniejsze auto świata" - w danym momencie nie dało się ale kiedy dwa m-ce później zobaczyłem, że JAG nadal śmiga po mieście (z żoną kolegi za
kołem) to zatelefonowałem z pytaniem czy kocur nadal na mnie czeka - reszta to tylko przybicie piątki i już był mój
Aut cieszy mnie po prostu. Użytkowany już na co dzień bez limitu.
...a kolega kupił też kotka - młodszego trochę.