Dzięki za informacje, wreszcie coś konkretniejszego W takim razie co dalej? Samochód twierdzi, że jest aktualne. Podłączam telefon do USB i nic się nie dzieje. Ładuje się i to wszystko. CarPlay w Fordzie Mondeo działa, a tutaj nic...
Podłączam telefon do USB i nic się nie dzieje. Ładuje się i to wszystko. CarPlay w Fordzie Mondeo działa, a tutaj nic...
Sprawdzales czy po podlaczeniu telefonu masz mozliwosc wybrania opcji z menu - nie pamietam jak to jest w Twoim NGI a ze soba mam tylko auto z PIVI. Zone jezdzi epace wiec nie moge sprawdzic ale wydaje mi sie ze jest tam ikonka na wyswietlaczu gdzies
Mam to samo z MY2018.W serwisie stwierdzili, że jeśli nie ma gniazda na kartę SIM, to to nie będzie działać - nie bardzo rozumiem, co jedno ma wspólnego z drugim, ale przyjąłem, że może to być kwestią wgranego softu do samochodu. Po tym co tu piszesz, mam wątpliwości czy dostałem dobrą odpowiedź.Edit.Przeczytałem informację dotyczącą wymagań aktualizacji i tam jest m.in.:Możliwość aktywacji pakietu Smartphone Pack zależy od wyposażenia pojazdu – oprócz ekranów InControl Touch Pro lub Touch Pro Duo, muszą być wyposażone w UIP (User Interface Panel) na poziomie minimum MID (tj. oprócz portów USB muszą posiadać jeszcze dodatkowy port: HDMI i/lub SIM)No i nadzieje prysły
Na pewno sie da - software update do najnowszej wersji i powinno sie pojawic - masz SOTA? jesli tak to podaj ostatnie 8 VIN to sprobuje wyslac update do Twojego auta.
Update wyslany,
Też poproszę - P21046.
Wedlug TOPIx wersja s18C wymaga incontrol touch pro oraz duzy wyswietlacz + UIP.