Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
XE vs Giulia
a1410:
Też uważam, że Giulia jest ciekawszym rozwiązaniem, od jakiegoś czasu sam też przeglądam ogłoszenia, gdyż szukam Giulii Quadrifoglio. Uważam, że to jest jeden z najładniejszych sedanów.
brawet:
Włoska robota, ładne auto, technologicznie jednak takie sobie. Żeby się tylko paliwo w niej nie skończyło ;)
Yoohas:
--- Cytat: a1410 w Kwiecień 14, 2021, 20:10:16 pm ---Też uważam, że Giulia jest ciekawszym rozwiązaniem, od jakiegoś czasu sam też przeglądam ogłoszenia, gdyż szukam Giulii Quadrifoglio. Uważam, że to jest jeden z najładniejszych sedanów.
--- Koniec cytatu ---
O, tototo. Alfa ma wreszcie w ofercie samochód, który powinna mieć zawsze :-V
gcredhot18:
Ja od 2009r..jezdzilem Alfami.Ostatnia to 159. Chcialem przejsc na Giulie nawet siadlem w fotel kierowcy ale taka biedna wersja to byla i jakies to wnetrze ciasne... w miedzyczasie wpadl mi w oko model XE. Pojechalem obejrzec lecz rowniez bez rewelacji z przestrzenia wnetrza.Na placu stal jeszcze XF 2.0 240KM AWD. Wsiadlem i wiedzialem,ze czegos takiego szukalem...Po kilkunastu latach bycia Alfaholikiem pare dni temu kupilem bialego Jaguara XFa z 2017r. z przebiegiem 75 tys km i momentem obrotowym ponad 500nm... Giulii nie skreslilem,moze kiedys nie bedzie przeszkadzac mi jej ciasne wnetrze ...
Wysłane z mojego CPH2205 przy użyciu Tapatalka
a1410:
--- Cytat: gcredhot18 w Maj 21, 2022, 22:40:24 pm ---Giulii nie skreslilem,moze kiedys nie bedzie przeszkadzac mi jej ciasne wnetrze ...
--- Koniec cytatu ---
A ile Ty ważysz chłopie, że Giulia jest dla Ciebie za ciasna? Dla mnie przy wzroście 180cm i wadze 80kg Giulia jest idealna, ani za duża ani za mała.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej