Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Niepodłączone wtyczki
Rafal:
Witam. Czy ktoś wie do czego ta wtyczki? Jedna wtyczka pod bezpiecznikami,druga w komorze silnika. Załączam zdjęcia.
Dodam, że nie działa u mnie sterowanie komputerem pokładowym jeżeli to ma z tym jakiś związek. A że kupiłem auto niedawno to jest w nim sporo elektrycznych niewiadomych.
Dziękuję
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
szpadel68:
Mhm...nic się nie wyświetla na wyświetlaczach zegarów? Nawet kilometry? A kontrolki chociaż działają? Czy tylko sterowanie (cokolwiek to znaczy)? Z tego co widzę to "Janusze motoryzacji" już tam były...
Pzdr.
q_nerk:
Jedno to podstawa przekaźnika - do czego to nie mam pojęcia, a drugie przypomina mi wtyczkę od czujnika wstecznego
Rafal:
--- Cytat: szpadel68 w Wrzesień 03, 2020, 11:52:51 am ---Mhm...nic się nie wyświetla na wyświetlaczach zegarów? Nawet kilometry? A kontrolki chociaż działają? Czy tylko sterowanie (cokolwiek to znaczy)? Z tego co widzę to "Janusze motoryzacji" już tam były...
Pzdr.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli chodzi o kilometry to są widoczne. Kontrolki też. Nie działa natomiast panel że zdjęcia tzn dolne przyciski. Sama regulacja podświetlenia tablicy i regulacji świateł działają.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
voitec:
Coś mi się zdaje, że ten licznik 'nie umie' w komputer pokładowy. Przełącznik od świateł pewnie był zmieniany.
Licznik z komputerem ma taki wyświetlacz:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej