Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Nagłośnie poszukiwane

<< < (2/3) > >>

sztandi7:
Zależy jaka wielkość mat bo one są w różnych rozmiarach sprzedawane. Nie pamiętam już ile brałem sztuk, ale łatwo to obliczyć. Do powierzchni drzwi dolicz sobie z 10% i tyle kup. Mając 500zł zrobiłbym tylko przednie drzwi. Wygłuszenie matami butylowymi 2mm z alu, grubszych nie ma sensu. Dokup sobie od razu spinki tapicerki, bo na pewno przy zdejmowaniu boczków któraś się podda :)

DzidaPN:
Dzięki Białas o to konkretnie mi chodziło. Czyli zamówię te głośniki i dystanse i wszystko będzie ładnie pasować?

bialas:
Głośniki będą ok, ale dystanse musisz potwierdzić ze sprzedawcą czy będą pasować żeby była pewność.
Jeszcze wykopałem te i wiem że pasują (sprawdzałem) ale są z plastiku a ja wolałem MDF.
http://www.bartex-caraudio.pl/product_info.php?products_id=6480

Pamiętaj że przy takim zestawie będziesz musiał zamontować głośnik wysoko tonowy wyżej czyli trzeba przewiercić dziurkę na śrubę do przymocowania.
Jak chcesz to mogę zrobić zdjęcie i Ci pokazać jak to u mnie wygląda.

I porada na później poza spinkami o których wspominał sztandi7 przygotuj sobie opalarkę lub przynajmniej suszarkę żeby podgrzewać klej mocujący szarą piankę wygłuszeniową co jest pod boczkiem to klej Ci ładnie puści i nic nie porwiesz ;)

sztandi7:
Jak będzie wygłuszał, to może rwać tą piankę w strzępy :) Chyba, że nie będzie to cóż ...  :-thumpdown

szpadel68:
Mogę się podłączyć? Szukam dla odmiany oryginalnego suba do State/Kombi. Tylko błagam nie w tak chorych pieniądzach jak na znanym portalu aukcyjnym...

Pzdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej