Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Nowy Kocur X TYPE szukam porady od starych Kotów

(1/3) > >>

Kotmarcin:
Cześć  :-bry. Chce zacząć przygodę z tymi wyjątkowymi Kotami jcpf-stanby Fascynuję mnie wygląd konkretnie XType, szyk, elegancja, klasa a z tym idzie agresywność bo kiedy naprawdę trzeba to potrafi pokazać pazur. Rozglądam sie za silnikiem 2.5 benzyna v6 196 hp mam już kilka wypatrzonych chce przeznaczyc 10 k. Powiedzcie mi jak to wygląda czy mocno są zajechane silniki czy jesli mam dwie lewe ręce to kosztowne i częste są naprawy? Prosze o wskazówki  :-thank

peter1801:
Cześć ... przy niskim budżecie trzeba się liczyć z tym że na pewno będzie coś do zrobienia ... a co to już zależy od tego jaki egzemplarz Ci się trafi. Generalnie naprawy bieżące nie są jakieś mocno kosztowne ... ale jak już coś grubszego z silnikiem albo przeniesieniem napędu to zaczynają się koszty. Ale za to przyjemność z jazdy jest mega  ;D ... a tak w ogóle to pomyśl o 3.0 - spalanie podobne a 230 kucy robi swoje  :-za 

Kotmarcin:
Dzięki za odzew, za każdą odpowiedz jestem wdzieczny  :-thank
Podeslalem wiadomość na priv, mozesz cos doradzić :)

lucas.lp:
Serio ktoś na forum myśli o kupnie jeżdżącego Jaguara za takie grosze?????
Alfy Romeo już miały handlarzy i kupców za 10tyś i w świat plebsu poszło, że Alfy to złomy, bo igła a tu klops.

Kotmarcin:
To według Ciebie tylko cena znaczy o jakości? A gdyby byla wystawiona jaga za 20k w super idealnym wizualnie stanie a w środku trup i trafiła by na kupca który rentgenu w oczach nie ma to ma sie sugerować cena? Hmmm ?????? Ja tutaj szukam właśnie porad na co zwrócić uwage bo gdybym miał wysoki budżet to bym kupił "bite" auto z salonu  ;) ale dziekuje za sugestie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej