Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
tuning mechaniczny Jaguara XFR 5.0
Wentyl:
--- Cytat: Amper w Grudzień 14, 2019, 19:56:06 pm ---
--- Cytat: wentyl w Grudzień 13, 2019, 21:42:13 pm ---jako człowiek, który od lat jest związany ze sportem motorowym, uczestnik tygodniowego szkolenia GT na Nurburgring w grupie instruktorskiej też lubię szybką jazdę, a jakoś wypadków zero, punktów karnych też.
na marginesie, nie wiem skąd jesteś, ale w Polsce jest kilka fajnych torów, na których po pierwsze nauczysz sie kontrolować to co już masz (+ to co sobie zamarzysz), po drugie trafisz do grona kierowców sportowych, a nie idiotów, kretynów, debili, morderców itd (różne tu padały określenia)
--- Koniec cytatu ---
Nie chcę tu robić autorowi off top, ale poruszyłeś wątek torowy to przy okazji zapytam. Chętnie skorzystałbym z kursu doskonalenia jazdy, m.in. na macie poślizgowej, pokonywanie zakrętów z dużą prędkością, reagowanie na niespodziewane przeszkody, itd. Możesz polecić coś wartościowego na południu Polski? (Dolny Śląsk, Opolszczyzna, Śląsk, ewentualnie Małopolska).
--- Koniec cytatu ---
witaj
ludzie z
https://silesiaring.pl/
pozdrawiam
wentyl
MicGin:
Panowie @Rune i @Cyberda proszę zakończyć wzajemne opluwanie. Z takimi tekstami nie pasujecie tu obaj. Na chwilę obecną ostatnie Wasze posty zostają usunięte.
cyberda:
A czego ty chcesz ode mnie - gostek zwyzywał mnie to co mam mu podziękować - wysłałem skarge na jego post ale chyba moderator preferuje takich chamów.
Jeśli to jest forum na którym chamstwo się preferuje, a karze się osoby opluwane to chyba się pomyliliście i powinniście prowadzić forum BMW.
Na tym forum miłem konto jak byłem posiadaczem Xtype czyli jakieś 5 lat temu i zawsze chwalilem sobie poziom tego forum ale jak widać panie moderatorze zjechaliście na dno.
MicGin:
Jakbyś wysłał samo zgłoszenie to nie czepił bym się Ciebie. Nie byłeś mu dłużny w opluwaniu, więc reprezentujesz ten sam poziom. Podobnie czepiałeś się Wrojaga o to, że zwrócił komuś uwagę na błąd ortograficzny, za co chwała mu bo takich ludzi jest coraz mniej. Sam za to oskarżyłeś autora wątku o to, że jest potencjalnym mordercą i idiotą. Takie trochę rozdwojenie jaźni?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej