Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
tuning mechaniczny Jaguara XFR 5.0
cyberda:
Moc auta nie jest pod maską ale pod prawą nogą którą steruje mózg.
Wentyl:
pięknie powiedziane, napisane znaczy :) :-za
wrojag:
A odnośnie chamulców to dają jeszcze rade,
Myślę że teraz najwyższy czas na hamulce przez samo "h" bo te Twoje przez "ch" mogą nie dać rady !!! :-wstyd
Amper:
--- Cytat: wentyl w Grudzień 13, 2019, 21:42:13 pm ---jako człowiek, który od lat jest związany ze sportem motorowym, uczestnik tygodniowego szkolenia GT na Nurburgring w grupie instruktorskiej też lubię szybką jazdę, a jakoś wypadków zero, punktów karnych też.
na marginesie, nie wiem skąd jesteś, ale w Polsce jest kilka fajnych torów, na których po pierwsze nauczysz sie kontrolować to co już masz (+ to co sobie zamarzysz), po drugie trafisz do grona kierowców sportowych, a nie idiotów, kretynów, debili, morderców itd (różne tu padały określenia)
--- Koniec cytatu ---
Nie chcę tu robić autorowi off top, ale poruszyłeś wątek torowy to przy okazji zapytam. Chętnie skorzystałbym z kursu doskonalenia jazdy, m.in. na macie poślizgowej, pokonywanie zakrętów z dużą prędkością, reagowanie na niespodziewane przeszkody, itd. Możesz polecić coś wartościowego na południu Polski? (Dolny Śląsk, Opolszczyzna, Śląsk, ewentualnie Małopolska).
bananix:
Fajnie taki kurs prowadzi Akademia Bezpiecznej Jazdy w Łodzi, byłem i polecam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej