Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
JAGUAR XF
optre:
nie wszystkie błędy poprawiłeś, zapaminasz o polskich znakach
qbaty:
--- Cytat: Choina w Czerwiec 04, 2009, 18:55:32 pm ---Kurde EMIL, przyłóż się troche do swych wypowiedzi bo aż się czytać nie chce. I nie opowiadaj, że masz Windowsa angielską wersję, bo słowo samochodów udało ci się napisać.
--- Koniec cytatu ---
Polecam wątek http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,3927.0.html, szczególnie akapit o Firefox'ie - pod angielskimi Windows'ami bez problemu można zainstalować polską wersję przeglądarki.
Proponuję także zmienić ustawienia regionalne (Control Panel >> Regional Settings) na "Polish" i dodać klawiaturę "Polish (programmers)". To powinno pomóc Ci uzyskać polskie znaki. Ale "kropka" i "przecinek" to chyba w tych angielskich Windows'ach chyba jest, co ?? ;)
Wasz prof. Miodek ;) :-thank
A teraz już proszę wrócić do tematu wątku, czyli Jaguar XF ;D
Choina:
Optre polskie znaki już mu darowałem. Tłumaczył się wcześniej, że ma angielską wersję Windowsa. Słowo samochód zobaczyłem na końcu. Ale takie babole jakie robisz podczas pisowni to aż są nie wybaczalne. Zero kropek, przecinków i ...
Jednym słowem MASAKRA.
macho:
NIEWYBACZALNE :-gwizd :-gwizd :-gwizd
optre:
--- Cytat: Choina w Czerwiec 04, 2009, 19:11:47 pm ---Optre polskie znaki już mu darowałem. Tłumaczył się wcześniej, że ma angielską wersję Windowsa. Słowo samochód zobaczyłem na końcu. Ale takie babole jakie robisz podczas pisowni to aż są nie wybaczalne. Zero kropek, przecinków i ...
Jednym słowem MASAKRA.
--- Koniec cytatu ---
:-wstyd
Wiem, ale popracuje nad tym. Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej