Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Jakie głośniki ?

<< < (4/8) > >>

AdamWeber:
jaguarstype2004 a co sądzisz o zestawie Audiosystem 165 Evo?
Kontaktowałem się dzisiaj (na razie mailowo) z wyciszauto.pl i taka padła propozycja.

jaguarstype2004:
to budżetowy zestaw, jest poprawny na pewno w tym przedziale cenowym, większość car audio firm go poleca, bo mało jaki klient chce usłyszeć cenę 2 k za głośniki,a w dodatku te głośniki grają mocniej pod radiem niż większość i klienci nie montują już wzmacniacza dodatkowego, zagrają lepiej niż fabryczne, ale jakiegoś szału nie będzie, weź pod uwagę że za usługę wyciszenia i roboty zapłacisz trochę pln, więc lepiej wsadzić już coś droższego moim zdaniem niż mieć niedosyt potem, 700-800 zł to kwota jaką bym celował minimum, z resztą nie wiem jakie masz wymagania i budżet ja na początku wsadziłem głośniki w tej kwocie a i tak nie było szału, dopiero za 2x tyle zagrały na super poziomie ,jak już 165 evo to seria R, a jak zależy ci na bardzo detalicznym brzmieniu to tylko Focal

cyberda:
A może ma ktoś instrukcje jak zdemontować panel drzwi tak aby nic nie połamać.

Amper:
jaguarstype2004 fajny ten zaproponowany przez Ciebie Focal. A porównywałeś co lepiej gra, Focal czy oryginalny Meridian lub Bowers&Wilkins? Porównanie pewnie i tak nie byłoby miarodajne tak na 100%, po Ty masz wyciszenie, a w oryginalnych XF tego nie było, ale ciekawy jestem ogólnych wrażeń odsłuchując muzykę w tych 3 zestawach.

Maretti:
Znalazlem taka instrukcje na YT, wyglada dosc dobrze, bede sam probowac zdjac tapicerke z drzwi wg. tego klipu.
https://www.youtube.com/watch?v=TmNNVHMcbKw

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej