Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2021
JUBILEUSZOWY RAJD DOLNOŚLĄSKI - JESIEŃ 2021 - 01-03 października 2021 r.
Jag67:
Dziękuję za Rajd. Było super :-clap :-super :-tylko
Maciejcat:
Właśnie przed chwileczką dotarliśmy do domu , droga powrotna spokojna choć troszkę męcząca .
Organizatorom dziękujemy za kolejny świetnie zorganizowany Rajd , a wszystkim uczestnikom za stworzoną miłą atmosferę .
Pozdrowienia i do zobaczenia . jcpf-animated
Tezza1002:
Just (midnight) arrived home (Warsaw) after an uneventful drive home - achieved 10.6Ltr/100km over the 4-day weekend which is good for a 510bhp 5.0Ltr V8 Supercharged "large" vehicle.
I would like to thank the Organisers and their many helpers for planning and executing another wonderful Rally at Czocha Castle. It was great seeing many of the Club members and their families, the venue was great and the places we visited were interesting - all well thought out. And I just love seeing a dozen and more Jaguars in convoy and watching the reaction of the pedestrians as we drive past.
I notice that many people will give a Jaaaaag a second look as it goes past. Seeing two in succession makes them stop - but the reaction when they see a dozen or more driving past is priceless.
I repeat, well done to all those who organised the event, as well as all the members and families who participated in it. Can't wait for the next one. {Clap} {Clap} {Clap} .....
As usual, another great translation using Google Translate. I hope it makes sense:
Właśnie (o północy) przyjechałem do domu (Warszawa) po bezproblemowej jeździe do domu – osiągnięto 10,6 l/100 km w ciągu 4-dniowego weekendu, co jest dobre dla „dużego” pojazdu z doładowaniem V8 o mocy 510 KM.
Dziękuję Organizatorom i ich licznym pomocnikom za zaplanowanie i przeprowadzenie kolejnego wspaniałego Zlotu na Zamku Czocha. Wspaniale było zobaczyć wielu członków Klubu i ich rodziny, miejsce było świetne, a miejsca, które odwiedziliśmy, były interesujące - wszystko dobrze przemyślane. A ja po prostu uwielbiam oglądać tuzin i więcej Jaguarów w konwoju i obserwować reakcję przechodniów, gdy przejeżdżamy obok.
Zauważyłem, że wiele osób po raz drugi spojrzy na Jaaaaag, gdy mija. Widzenie dwóch z rzędu sprawia, że przestają - ale reakcja, gdy widzą kilkunastu przejeżdżających obok nich, jest bezcenna.
Powtarzam, brawa dla wszystkich, którzy zorganizowali to wydarzenie, a także dla wszystkich członków i rodzin, które w nim uczestniczyły. Nie mogę się doczekać następnego. {Klapnięcie} {Klapnięcie} {Klapnięcie} .....
Marecki68h:
Witam, my też dotarliśmy bezpiecznie i bez problemów. Dzięki wszystkim za mile spędzone chwile a organizatorom za przygotowanie i prowadzenie Rajdu. Życzymy wszystkim dużo zdrowia i do następnego razu :-super :-A
mati_1987:
Dzięki za super imprezę. Świetne miejsce i miło spędzony czas. Do zobaczenia następnym razem
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej