Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2021

JUBILEUSZOWY RAJD DOLNOŚLĄSKI - JESIEŃ 2021 - 01-03 października 2021 r.

<< < (31/35) > >>

JCPF7777:
Drogi Kolego,
jako osoba niewierząca, nie mogę mieć cudownych mocy, które czyszczą czyjeś skrzynki pocztowe.
Komin czyści kominiarz, ale kto czyści skrzynki pocztowe, tego Ci nie powiem, bo nie wiem. :)
Ja zajmuję się organizacją imprez.

Tutaj jest opisane, kto, jaką ma pojemność skrzynki pocztowej:
https://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,37208.0.html

Numer konta Klubu jest podany na stronie www.jaguarclub.pl

Uważam, że wszyscy zainteresowani już wiedzą, kto szuka zamiany na rajd.

Rozumiem, że Ciebie mogę wykreślić z Listy Uczestników, a Twoja wpłata przeszła na "konto" Kolegi BobJag.

Ty miałeś I ratę i BobJag miał I ratę, a teraz Ty jesteś skreślony z Listy, a BobJag ma Pełną Wpłatę.
Gratuluję!

Perun:
Witam
Szanowny Organizatorze, jeżeli jest możliwość to proszę o zmianę terminu pobytu w Zamku Czocha zamiast czwartek-niedziela na piątek-poniedziałek.
Dziękuję

JCPF7777:
Rzeczy niemożliwe załatwiam na wczoraj, więc wczoraj dokonałem zmian.
Na cuda trzeba poczekać do jutra.

Lepiej, abyś z nami był od czwartku do poniedziałku (nie będziesz sam), ale chyba nie pasuje Ci czwartkowy wieczór z bandą miłośników marki :) 

JCPF7777:
UWAGA UWAGA UWAGA

Wciąż są wprowadzane drobne zmiany do programu, więc proszę tu częściej zaglądać.

Dostaliśmy informację z ostatniej i w ostatniej chwili, że w Świeradowie odbywa się w tym czasie Maraton, więc zostały trochę zmienione godziny naszego przemieszczania, aby Uczestnicy mieli więcej czasu na wjazd/zjazd gondolą. 

W pierwszym poście tego wątku opublikowany został PROGRAM - NOWY ŁAD NA RAJDZIE :) 

Zmiany są spowodowane ogólnie znaną sytuacją, szczególnie dotyczącą ruch granicznego.

Oczywiście, termin, miejsce oraz hotel się nie zmieniają :)

Proszę zaglądać do postu.

Do zobaczenia w Zamku Czocha na Rajdzie.

Jeśli któraś z załóg chce zostać do poniedziałku, proszę o informację poniżej, a my dopiszemy do listy.

Korzystając z okazji, przypominam, że będziemy w ZAMKU, więc szybciej możecie trafić do sali tortur, niż do komnaty z łazienką :)
Otrzymuję w ostatnim czasie dużo maili z koncertem życzeń, typu: proszę o pokój z widokiem na morze, czy na Tatry, albo proszę o pokój z łazienką.
My nie zajmujemy się przydzielaniem pokoi. My wysyłamy opis załóg, a hotel przydziela konkretne pokoje.
Nie wszystkie pokoje mają łazienki, część pokoi ma łazienki na korytarzach, więc sugeruję nie zamykać na noc pokoi, bo sąsiad może zechcieć wpaść za potrzebą :)

Wasz Komtur :)

PS
Lista Uczestników Rajdu została zamknięta.

Wątek zostaje zamknięty i zostanie otworzony po rajdzie, w celu umieszczenia zdjęć i komentarzy.

JCPF7777:
UWAGA !!!

ZAMELDOWANIE W ZAMKU CZOCHA OD GODZINY 15:00

Hotel musi mieć czas na sprzątanie, a mają pełne obłożenie przed nadejściem kolejnej fali świrusa :)

Do zobaczenia.

Wasz Komtur

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej