Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2021

JUBILEUSZOWY RAJD DOLNOŚLĄSKI - JESIEŃ 2021 - 01-03 października 2021 r.

<< < (26/35) > >>

Marecki65:
Zwalniają się dwa opłacone już miejsca >Karol+1< na Rajd Jubileuszowy . Chętnych na zajęcie tych miejsc proszę o kontakt

Perun:
Witam wszystkich po długiej nieobecności
i dziękuję Karolowi za darmowe udostępnienie swoich miejsc na rajdzie dolnośląskim
co za gest, a prawie się nie znamy, szacun

taki żarcik
Dzięki Karol

Karol,
 Sławek jako osoba, która przyczyniła się do zamiany liczy na duże piwo...
Przy okazji ja też :-za

Proszę o przedłużenie pobytu o jeden dzień dla dwóch osób
zaraz wpłacę różnicę

Kotletor:
Zwalniają się dwa opłacone już miejsca >Kotletor 1+1< na Rajd Jubileuszowy . Chętnych na zajęcie tych miejsc proszę o kontakt

Adt81:
A ja mam pytanko - z uwagi na trwający ogólnoświatowy cyrk i porę roku w której odbywa się Rajd jest wysoce prawdopodobne, że znowu odwalą numer z blokadami a program dodatkowo przewiduje wjazd na teren Niemiec i Czech (jak wiadomo niby Schengen a paszporty trzeba  ;) ) czy jest jakiś alternatywny plan ? Przyznam szczerze, że tak jak bardzo chciałbym się z Wami spotkać to nie chciałbym wtopić kolejnych kilku stów w imprezę która się znowu nie odbędzie  :( 

JCPF7777:
Adt81 -

Ad. 1 - tak, mamy alternatywny plan, bo wjazd do Niemiec i Czech raczej nie będzie możliwy, a nie chcemy czekać na decyzję państw sąsiednich, czy wpuszczą nas tylko z "paszportem covidowym", czy z chipem w tyłku potwierdzającym czystość od wirusów.
Ad. 2 - sugerujesz nieprawdę, a to jest krzywdzące dla organizatorów. Nikt nie "wtopił kilku stów w imprezę, która się ... nie odbędzie". Impreza się odbędzie w innym terminie i ten termin się zbliża, więc nie sugeruj, że się nie odbędzie.
Oczywiście, można mieć czarne myśli i przewidywać, że w najbliższym terminie się nie odbędzie, ale ... kiedyś na pewno się odbędzie. :)
Zamiast "wtopił", użyj słowa zainwestował, a na rajdzie Ci wytłumaczę, dlaczego jest to inwestycja z zyskiem :)
Do zobaczenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej