Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2021
JUBILEUSZOWY RAJD DOLNOŚLĄSKI - JESIEŃ 2021 - 01-03 października 2021 r.
Adt81:
Ok może faktycznie źle się wyraziłem ;D - pisząc wtopił miałem na myśli, że na pewno organizatorzy wpłacili zailczki hotelowi i jak tak ciągle nam szanowne ministranty przekładają imprezę to hotel raczej nam tego nie zwróci co jest poniekąd zrozumiałe. W żadnym wypadku nie chciałem urazić organizatorów :-wstyd
JCPF7777:
Adt81 -
ależ skąd! Organizatorzy zaliczkę wydali na egzotyczne podróże, w których szeroką ofertę obfitował miniony rok :)
Zaliczka wpłacona do Zamku Czocha gwarantuje nam ceny z wiosny 2020, a jak wiadomo, wszystko w ciągu ostatniego roku podrożało. I to jest nasza zyskowna inwestycja, lepsza, niż lokata w banku :)
Niestety, sytuacja narzuca nam elastyczność w realizacji programu z 2020 r. i jesteśmy na to gotowi, co nie przekreśla szans na improwizację :)
Natomiast ceny w 2022 roku mogą nas wszystkich zaskoczyć, co wynika z ofert, jakie do nas wpływają z trasy organizowanego rajdu Wiosna 2022. Dotychczas mieściliśmy się w 320 zł, w 2022 roku nie możemy się zmieścić w 450 zł i brak możliwości negocjacji, bo terminy zajęte z wyprzedzeniem.
Do zobaczenia.
Aleks_J:
Witam wszystkich! Tak się składa, że ja i trójka moich przyjaciół nie możemy uczestniczyć w rajdzie. W związku z tym mamy teraz 9 wolnych miejsc w zamku, a osoby z listy oczekujących mogą zająć nasze miejsca. Chętni mogą przelać wpłaconą przez nas kwotę na nasze konta. Oto ci, którzy nie będą mogli wziąć udziału w rajdzie:
Aleks J1 + 1 - I rata
Aleks J2 + 1 - I rata
Iwan Fil + 1 - I rata
Zakon + 2 - Pełna wpłata - Hotel Czocha
..................
Pomóżcie kolegom z zagranicy, którzy mają problem z dotarciem do Polski na to spotkanie.
Dziękuję,
JCPF7777
(Sławek)
a1410:
Myślę, że organizator mógłby pomóc w pośrednictwie pomiędzy tymi z głównej listy, którzy powpłacali zaliczki a nie mogą jechać i tymi z listy rezerwowej, którzy czekają na zwalniające się miejsca. Ja np. mam do odstąpienia dwa wolne miejsca z pokojem w zamku Czocha, ale nikt się nie zgłasza...
JCPF7777:
Proszę mi podpowiedzieć, jakie organizator ma instrumenty, aby Tobie pomóc, których Ty nie masz?
Forum, Facebook - masz tak samo dostępne, jak organizator.
Proszę, podpowiedz mi, jak mogę Ci pomóc?
Powyżej masz kilka prób znalezienia "zastępstwa".
Wiem, że dwie załogi znalazły takie zastępstwo, ale rola organizatora ograniczyła się do tego, że ... podpowiedział, aby dać informację na Forum i na Facebook.
Od pierwotnego terminu rajdu minęło półtora roku, to zrozumiałe, że ludziom się plany zmieniły, ale próba obciążania organizatora rajdu światowym kryzysem i jego następstwami jest bardzo naciągana, więc bardzo proszę o powstrzymanie się z szukaniem winnych kryzysu światowego na tym Forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej