Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Odblokowanie filmów DVD podczas jazdy Jaguar XF Lift

<< < (2/4) > >>

Amper:
jako_tako też jestem przeciwny. Już wystarczy na drodze kierowców piszących sms, przechodniów przechodzących przez jezdnię ze wzrokiem w smartfonie, młodzieży ze słuchawkami na uszach i rowerzystów z parasolem nad głową :o. Jeszcze do tego brakuje kierowców oglądających film podczas jazdy.  :-nie  :-zly

jakubbanan proszę Cię, poczekaj na autonomiczne samochody.

ZAIC:
Nie wierzę, żeby kierowca oglądał filmy podczas jazdy. W moim poprzednim aucie miałem odblokowaną tą opcję, zazwyczaj włączone były teledyski ot tak dla bajeru...

jakubbanan:
Heh, jak się poruszyli użytkownicy forum.

Miałem wcześniej Bmw E90 z wymienionym ekranem seryjnym na wyświetlacz z Androidem gdzie szło wszystko łącznie z youtube itp. (W bmw na starym wyświetlaczu nie było możliwości odtwarzania filmów) I powiem szczerze, że jest to super sprawa. Jeśli ktoś myśli, że kierowca ogląda filmy w czasie jazdy toooo nawet nie skomentuje XD To dla podróżnych super opcja i taki bajerek, a że jestem bardzo gadżeciarkski, to chciałbym mieć takie opcje dostępne :) Niestety do XF-a z 2013r. nie ma możliwości wymiany wyświetlacza kompletnego na wersję z Androidem (jeszcze chińczyki nie wymyślili, albo sam interfejs jest za trudny do rozgryzienia, choć dla nowych X260 są już Androidy)

Czyli trzeba dopiero szukać, nikt nigdy tego nie robił ? Nie ma jakiś wskazówek gdzie czegoś takiego szukać ? Szukałem na forum land-a ale nic nie znalazłem.

rmazurek:
Dla pasażerów jest opcja dual view screen.

Amper:

--- Cytat: jakubbanan w Wrzesień 25, 2019, 10:26:10 am ---Heh, jak się poruszyli użytkownicy forum.
[...]Jeśli ktoś myśli, że kierowca ogląda filmy w czasie jazdy toooo nawet nie skomentuje XD To dla podróżnych super opcja i taki bajerek, a że jestem bardzo gadżeciarkski, to chciałbym mieć takie opcje dostępne :) [...]

--- Koniec cytatu ---

A poruszyli, poruszyli :) Nikt tu nie mówi o jakimś ciągłym oglądaniu, ale o zerkaniu na ekran, bo akurat będzie lecieć coś fajnego co przykuje Twoją uwagę, choć na parę sekund, to wystarczy. Osobiście nie chciałbym, aby ktoś najechał na mnie i moją rodzinę na autostradzie, bo akurat spojrzał na chwilkę na film, tak jak ten gość, który zerknął dosłownie na parę sekund przy 80 km/h w telefon. Zabił 4 ludzi. Jestem daleki od moralizowania, ale nie ma ludzi nieomylnych.

Abyś dobrze to zrozumiał. Mój komentarz nie jest ofensywny. Pozostawiam go tylko pod rozwagę. https://www.youtube.com/watch?v=Ce-z7ROUw10  Pozdrawiam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej