Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Czym karmicie kota?
naughtycat23:
Dzieki za info - dosiwadczenie ( mi niestety jeszcze go brakuje ) jest przydatne i teraz rozwialem swoje watpliwosci artykul tez spox :-super
Czy brakuje mi mocy - tak ale przyczyna lezy gdzie indziej.
Mowisz o automacie na jaka 4 biegowke moznaby wymienic ( 4 automat rozumiem ??) ???
Jezdziles takim samochodzikien prosze podziel sie wrazeniami z jazdy i daj troche info co do samej skrzyni jedyna jaka przychodzi mi do glowy to Ardenowski Automat 4 girgowka :-thankale jego koszty sa astronomiczne i jak narazie poza moim zasiegiem.
KRISS:
--- Cytat: naughtycat23 w Maj 28, 2009, 13:09:00 pm ---Dzieki za info - dosiwadczenie ( mi niestety jeszcze go brakuje ) jest przydatne i teraz rozwialem swoje watpliwosci artykul tez spox :-super
Czy brakuje mi mocy - tak ale przyczyna lezy gdzie indziej.
Mowisz o automacie na jaka 4 biegowke moznaby wymienic ( 4 automat rozumiem ??) ???
Jezdziles takim samochodzikien prosze podziel sie wrazeniami z jazdy i daj troche info co do samej skrzyni jedyna jaka przychodzi mi do glowy to Ardenowski Automat 4 girgowka :-thankale jego koszty sa astronomiczne i jak narazie poza moim zasiegiem.
--- Koniec cytatu ---
OT się zrobił ciekawy więc założyłem nowy temat tutaj i właśnie coś o tym piszę
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,3948.0.html
szpulek:
KRISS, jest tak jak mowisz, VpowerRacing jest jedyna przywozona do naszego kraju, jest jeszcze LukOil, ale tam nie tankuje z innych powodow :) Reszta to to samo (pochodzenie), niezaleznie co pisza na dystrybutorze.. pzdr
tomda:
Od ok. 5 lat regularnie tankuję na stacji Lukoil (bliskość stacji) zarówno olej napędowy i benzynę i nigdy nie miałem jakichkolwiek kłopotów ani nawet podejrzeń - złego paliwa. Podzielcie się uwagami dlaczego paliwa z Lukoil miałyby być lepsze lub gorsze. Może oni sie bardziej starają aby przełamać pewną "niechęć" .:-tylko
Pavel:
--- Cytat: _radzio1 w Maj 28, 2009, 18:37:37 pm ---Jesli chodzi o luk oil a dawiej jet -staruszek tylko tam tankował napęd swego czasu (diesel) ale mnie to kiedyś przeraziło gdy jeździłem taką sobie zwykła toyota cariną II GTI gdzie spalanie w cyklu miejskim dochodziło az do 12 litrow na setke a jak tankowałem na statoil 98 to spalanie spadało do 9,7 /100 no i rowniej silniczek sobie pracował :)
--- Koniec cytatu ---
tankowałem motocykl na Lukoil'u z musu bo kończyło się paliwo, mocy polowa, silnik nie równo chodził, porażka
--- Cytat: tomda w Maj 28, 2009, 14:38:43 pm ---Od ok. 5 lat regularnie tankuję na stacji Lukoil (bliskość stacji) zarówno olej napędowy i benzynę i nigdy nie miałem jakichkolwiek kłopotów ani nawet podejrzeń - złego paliwa. Podzielcie się uwagami dlaczego paliwa z Lukoil miałyby być lepsze lub gorsze. Może oni sie bardziej starają aby przełamać pewną "niechęć" .:-tylko
--- Koniec cytatu ---
napisz gdzie ta stacja jest ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej