Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)

E-pace Android Auto

<< < (4/5) > >>

Freeminder:

--- Cytat: mojomr w Marzec 28, 2019, 19:31:47 pm ---
--- Cytat: mojomr w Marzec 27, 2019, 12:49:47 pm ---Aż z ciekawości (czy ja tez tak mam) sprawdzę ;D

--- Koniec cytatu ---
Sprawdziłem i mam :o I do tego było domyślnie zaznaczone na "TAK" ;) Odhaczyłem. Nic się nie zmieniło ;D

--- Koniec cytatu ---

Bo musisz przełączyć chyba tryb wyświetlania obrazu z 2D/3D na KOMPAS.

Freeminder:
Update wrażeń:

- jedno na plus - jest jednak kontrolka płynu do spryskiwacza, piękna żółta, dała o sobie znać
- jedno na minus - nie mogę już ustawić innego języka niż angielski również na głównym wyświetlaczu - zawsze wraca mi do angielskiego. Ktoś to może ogarnął? :-R

mojomr:

--- Cytat: Freeminder w Lipiec 15, 2019, 12:36:52 pm ---Update wrażeń:

- jedno na plus - jest jednak kontrolka płynu do spryskiwacza, piękna żółta, dała o sobie znać
--- Koniec cytatu ---
A możesz napisać jak to się stało? Tzn.: czy i co zrobiłeś? Czy "samo się zrobiło"? I gdzie jest ta kontrolka (w którym miejscu i trybie)?

--- Cytuj --- - jedno na minus - nie mogę już ustawić innego języka niż angielski również na głównym wyświetlaczu - zawsze wraca mi do angielskiego. Ktoś to może ogarnął? :-R
--- Koniec cytatu ---
Jak pisałem wcześniej: u mnie zadziałało na stałe (mam polski). Podawałem Ci sposób - nie wiem dlaczego u Ciebie nie chwycił... :-[

Freeminder:
Nic nie zrobiłem ani z jednym, ani z drugim. Ktoś pisał, że kontrolki nie ma, to nie ma, ale się zaświeciła na pomarańczowo. Co do wyświetlaczy one żyją swoim życiem. Cały czas główny miałem Polski a między zegarami angielski, bo inaczej się nie dało. Teraz po wakacjach się zresetowały i jest odwrotnie. Między zegarami ustawił się Polski, a na głównym cały czas wraca angielski. Dziwy i czary.

kajoj:
Mi się płyn do spryskiwaczy kończy i nie mam kontrolki  ??????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej