Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
Jaguar XJ358 4.2 V8 Long Vanden Plas USA Warszawa
mateusz3233:
Pany daje foty jak auto stało na placu w USA w takim stanie jakim niby go nabyto i przyjechał do stolicy.
Jak na zdjęciach to chyba nie wygląda to jakoś tragicznie ?
KaeN:
Nasuwa się jedno skojarzenie: Ramon Białystok a.k.a.: "Super fura, gruby kot, film, okazja"
I chyba zamyka ono dyskusję.
Ale jednak:
Jak wolnossący skoro xjr?
Krzywy i leży na glebie
Wg. mnie był dawcą albo biorcą. Części z różnych aut zostały wrzucone do jednego worka, ktoś nim zatrząsł i zamontował w tej furze.
Na plus felgi Sepang, dla mnie najładniejszy wzór 8)
Poproś o VIN, wydaj kilka złotych i sam sprawdź, czy to rzeczywiście to samo auto i czy w takim stanie przyjechał z USA.
Rozumiem, że wizualnie może robić wrażenie ale ochłoń.
K.
maps81:
A gdzie te zdjęcia z placu?
Jaguar XJ6:
KaeN , w ogłoszeniu jest napisane , że został wzbogacony o liczne dodatki z super V8 i XJR , więc jest to ,, zwykły '' X358 vanden plas 4.2 L 300 KM . Na zdjęciach z placu w USA , pewnie dlatego leży na glebie , bo długo tam stał i zawieszenie opadło . Szkoda tylko , że nie widać na fotkach ze Stanów , czy poduchy wywaliło , czy nie .
mateusz3233:
--- Cytat: MicGin w Sierpień 29, 2018, 21:05:12 pm ---Kierownica ma zdaje się inne drewno niż reszta auta.
--- Koniec cytatu ---
Co do tej kierownicy patrząc na inne ogłoszenia również kierownica znacząco się odznacza wiec tu chyba wszystko jest git.
--- Cytat: maps81 w Sierpień 31, 2018, 10:57:59 am ---A gdzie te zdjęcia z placu?
--- Koniec cytatu ---
U góry przecież wrzuciłem 6 zdjęc z placu. ??????
Im dłuzej to trwa tym bardziej zapał odpada nawet nie przeszkadza juz to ze auto jest z usa lecz to ze opinia sprzedająceg jest po prostu kiepska a auta z USA jak by nie było różnią się troche od wersji europejskiej wiec może z biegie czasu trafi się jakaś ładna europa. :'(
Jednak co do tego auta cena nie jest sztywna właściciel chętnie się potarguje wieć może na przyszły tydzień przylece do wawy(przy okazji odwiedze bliskich,samoloty dziś tanie są :D ) obejrze to auto jesli uznam ze warto wydać kilka stów na sprawdzenie go w aso no to wtedy zobaczymy co wykarzą eksperci i oczywiście zdam też Wam relację.
Właściciel twierdzi ze swój numer telefonu ma od 16 lat a za marne kwoty nie psuł by sobie opinij i auto nie ma zadnych niespodzianek a w razie gdyby tak się stało pokrywa koszty mojego przyjazdu wiec nie głupia sprawa, bo dalej niestety przyznam ze ciekawość mnie zżera lecz oczywiście juz podchodzę do tego na luzie dzięki temu forum, bo tak pewnie juz bym tam był. :-hehe
Właśnie XJR a wolnossący. Te body były tylko zarezerwowane dla faktycznie XJR czy 4.2 n/a równiez mogły wyjsc w takiej konfiguracji ?
Ogarnę dzisiaj VIN i też postaram się czegoś doszukać.
Co do tego ze krzywy jest wywnioskowałeś z tych zdjęc z placu ? (broń boże nie krytykuję, bo wiem ze sprawne oko motomaniaka widzi duzo dlatego pytam tylko z ciekawości).
--- Cytat: Jaguar XJ6 w Sierpień 31, 2018, 12:35:22 pm ---KaeN , w ogłoszeniu jest napisane , że został wzbogacony o liczne dodatki z super V8 i XJR , więc jest to ,, zwykły '' X358 vanden plas 4.2 L 300 KM . Na zdjęciach z placu w USA , pewnie dlatego leży na glebie , bo długo tam stał i zawieszenie opadło . Szkoda tylko , że nie widać na fotkach ze Stanów , czy poduchy wywaliło , czy nie .
--- Koniec cytatu ---
Co do tych poduch też o tym myślałem, łącznie właściciel wysłał mi 7 zdjęć na jedym widać i licznik kilometrów no i po poruwnaniu coś raczej się nie zgadza. :P
To ten z USA
A to z ogłoszenia
Poprawka: Właściciel twierdzi ze auto jest u Niego nie cały rok i w tym czasie zawiozło tylko dwa wesela a tak to stało i przebieg jest rzeczywisty, poduszki całe były w USA.
VIN:SAJWA79B38SH20000
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej