Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
Jaguar XJ358 4.2 V8 Long Vanden Plas USA Warszawa
mateusz3233:
Witam serdecznie wszystkich. ;D
Piszę w ważnej i dość szybko rozwijającej się sprawie ponieważ w domu wszyscy dostali kota na punkcie tego kota >:D wybór padł dość szybko szukamy i kupujemy Jaguara XJ358 rok 2008 model USA przebieg ponad 100mil cena 42500zł z Warszawy
https://www.otomoto.pl/oferta/jaguar-xj-x358-long-vanden-plas-lift-pierwszy-wlasciciel-jak-nowy-okazja-ID6AWffV.html#offer-photos
Lecz dopiero później nasówają się pytania... nie będę pytać o spalanie czy ceny cześci, bo wiadomo kto szuka takiego segmentu musi się z tym zderzyć i v8 wypić swoje też musi. Ale chętnie poczytam opinieosób które miały do czynienia z wolnossacym V8 4.2 jak sprawuje się i czego doszukiwać się przy zakupie.
Egzemplarz którym jestem zainteresowany jest autem z USA to ze aut w takiej konfiguracji jest malutko pewnie wiecie wiec super zależy mi na tym akurat egzemplarzu, bo zwyczajnie ogromnie mi się podoba, ponad to właściciel wysyła zdjęcia przed wyjazdem ze stanów uderzona delikatnie cwiartka z tyłu i błotnik z przodu wiec uszkodzenia na prawde błache ( lecz przed oczami mam to co pewnie większość z Was miedzy innymi dlatego tu jestem ).
Rok 2008,przebieg ponad 100tys mil wiec super i do tego cena również atrakcyjna do tego właściciel to konkretna osoba z którą dobrze sie rozmawia( ale wiadomo ze z każdym się dobrze gada jak ma coś pogonić ) wiec prosze Was o pomoc. :-K Moze jest tu ktoś kto zna auto albo powie mi to czego nie widze ja laik marki czy jest tu jakiś haczyk ? :-help
Jestem osobą która codziennie przegląda olx,allegro jakieś giełdy samochodowe i chodzi mi po głowie ze juz jakiś czes temu widziałem to auto wiec pierwsza myśl stoi długo pewnie jakiś ulep ale znowu może widziałem coś podobnego.
Dziękuje,dziękuję,dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc. :-thank
wklejam zdjęcia auta.
MicGin:
Po miejscu robienia zdjęć, wnioskuję że to ten sam sprzedawca http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,37322.0.html
mateusz3233:
Pasuję również nick Ewelina wiec możliwe ze to ta sama osoba do tego auto do obejrzenia w Warszawie lub białym stoku czyli zgdza się. :(
Oczywiście jeszcze się nie zniechęciłem. :-A Jutro wstawie fotki w jakim stanie niby auto wyjechało w USA.
chris1796:
Handlarz, czyli na pewno nie okazja.
MicGin:
Kierownica ma zdaje się inne drewno niż reszta auta.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej