Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)

Jazda testowa

<< < (5/9) > >>

MaArek77:

--- Cytat: rmazurek w Styczeń 17, 2019, 17:50:31 pm ---Auto zamawiane standard plus kilka dodatków- auto dla żony - czas na wymianę A1- Żal nie skorzystać ze zniżki 25% - nic ładniejszego w tych pieniądzach nie kupię a do tego 2 koty w rodzinie.

Z wyposażenia do standardowego pakietu dodałem animowane kierunkowskazy i driver pro pack ( aktywny tempomat , monitor martwego pola itp)

--- Koniec cytatu ---

No skoro kolega sie pochwalił to spytam czy trudno było 25% dostac. Zapewne nie każdy dealer to daje. Czasem trzeba kupic 2 jaguary aby prxy trzecim uzyskac 25%

To moja konfiguracja, SE ma elektryczna klapę, tylko mnie sie marzy 240 diesel.
Do tego dodalbym chromy przy oknach i kamere 360.oraz tansze nagłosnienie Meridian

Ja nie ukrywam, poczekam az uda sie kuoic 2-3 latka, nawet 240 HSE, bo cenowo na dzis to co chce 288 tys zl.

rmazurek:
25 % zniżki niestety tylko dla pracowników firmy i rodziny...dodatkowo dziś się właśnie promocja skończyła (dlatego pojechałem załatwić- byłem umówiony na jutro ale dieler zadzwonił i mnie powiadomił). Ja preferuje czarne obramienie - planuje tylko dołożyć tzw side steps bo zmieniają wygląd auta na bardziej agresywny :) ale to już jest „dieler fit”

mojomr:

--- Cytat: MaArek77 w Styczeń 17, 2019, 16:29:23 pm ---a swoja drogą kolega sam to naprawił czy przy pomocy jakiegoś specjalisty ?

--- Koniec cytatu ---
Wpadłem na pomysł, który zadziałał. Serwis powinien to wiedzieć bez zająknięcia, o 3 w nocy, po pijaku i na wspak ale...
Warszawa, ul. Waszyngtona 50 - na lince mnie tam nie zaciągną!!! Do natychmiastowego zamknięcia.

Jacatu:
Dzięki za współczucie , czas się pocieszyć . Może nowy jag nie dla mnie . Szkoda bo mieliśmy rodzinną zabawę , żona zapodała rodzaj auta , ja markę , syn kolor , niestety wyszło do kitu , teraz jeszcze kłopot z odzyskaniem opłaty rezerwacyjnej . To dla mnie niepojęte co to za ludzie .

mojomr:
Ja jestem mocno zdegustowany organizacją, serwisem i obsługą Jaguara. Gdyby nie ta dziewczyna (o której wspominałem)...
Szkoda  :( Może za jakiś czas w innym salonie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej