Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)
Jazda testowa
rmazurek:
Dolaczam sie do tematu - jutro mam jazde probna - wersja ktora chce kupic to R-Dynamic SE 2.0d 180 hp AWD Auto - sa jakies elementy na ktore warto zwrocic uwage?
mojomr:
Możesz zobaczyć jak Ci się jeździ, jak auto reaguje na ruszanie, skręty, itp. W/g mnie jakieś niedociągnięcia wychodzą później (brak wskaźnika spryskiwacza, brak jęz. polskiego, znikanie wpisów w navi...).
Powtórzę: jeździ się fajnie, wygląda super, robi wrażenie - ale do marki już nie wrócę.
P.S.: swoją drogą przestawiłem skutecznie jęz. polski na wyświetlaczu. Serwis nie potrafił. Napisałem do nich, że za 500 zł + VAT nauczę ich jak to się robi ;D ;D ;D Nie odpowiedzieli... :P
MaArek77:
--- Cytat: mojomr w Styczeń 17, 2019, 12:05:33 pm ---
P.S.: swoją drogą przestawiłem skutecznie jęz. polski na wyświetlaczu. Serwis nie potrafił. Napisałem do nich, że za 500 zł + VAT nauczę ich jak to się robi ;D ;D ;D Nie odpowiedzieli... :P
--- Koniec cytatu ---
Lubie ludzi wyszydzających chamstwo, złodziejstwo i brak profesjonalizmu.
a swoja drogą kolega sam to naprawił czy przy pomocy jakiegoś specjalisty ?
MaArek77:
--- Cytat: rmazurek w Styczeń 17, 2019, 10:07:18 am ---Dolaczam sie do tematu - jutro mam jazde probna - wersja ktora chce kupic to R-Dynamic SE 2.0d 180 hp AWD Auto - sa jakies elementy na ktore warto zwrocic uwage?
--- Koniec cytatu ---
Kolego świetny wybór auto placowe czy pod zamówienie ?
Co do jazdy próbnej to ona niewiele daje. Człowiek jest tak podekscytowany że nie wie czy ma zwrócić uwagę na widoczność, na osiągi, czy na to jak obsługuje się komputer pokładowy lub inne rzeczy.
Przy tym rozpraszająca rozmowa z handlowcem który siedzi obok. W Niemczech jazda próbna trwa godzinę, jedzie się samemu, lub z osoba z którą sie przyszło.
To większy komfort wyboru.
Kolega poczyta watek o wadach auta - przygotuje sobie kartkę i zwróci na wszystko uwagę, dobrze gdyby ktoś pomógł i miał przy sobie ta listę na co zwrócić uwagę.
Może śmieszne ale inaczej z jazdy niewiele sie wyniesie
rmazurek:
Auto zamawiane standard plus kilka dodatków- auto dla żony - czas na wymianę A1- Żal nie skorzystać ze zniżki 25% - nic ładniejszego w tych pieniądzach nie kupię a do tego 2 koty w rodzinie :)
Jazda odbyła się dzisiaj. Muszę przyznać ze jestem miłe zaskoczony - spodziewałem się ze będzie głośniej (jeździłem xe z takim motorem i wydaje się dużo głośniejszy) skrzynia płynnie zmienia biegi. Wnętrze wyglada dobrze. AWD tez robi robotę. Co prawda nie jest to Xj ale jak już pisałem za taka kasę nic lepszego nie kupie. Zastanawiałem się tez czy naprawdę łatwo przerzucić go na neutral i owszem jak się potrąci joystick to tak ale wydaje mi się ze podobnie jest w range rowerach sport, Ftype, fpace svr a do tego w BMW.
Z wyposażenia do standardowego pakietu dodałem animowane kierunkowskazy i driver pro pack ( aktywny tempomat , monitor martwego pola itp)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej