Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
Jaguar xj x300 z Bielsko-Białej
Maniakowy:
Znaczy troche zagalopowalem sie z uszkodzonym silnikiem.. sprzedajacy stwierdzil, ze chcial miec idealny wiec znalazl sobie taki z malym przebiegiem - nie dopytywalem, bo wiadomo ze mozna wszystko powiedziec. Auto w chwili kupna mialo okolo 260 tkm .. bo sa to ostatnie wpisy w serwisie w pl.
Ile wierzyc w slowa sprzedajacego mozna to nie wiem.. mowil ze zawiecha w pelni zrobiona, hamulce rowniez, linki powymieniane ( glownie chodzilo o reczny chyba jak dobrze pamietam).
Powod sprzedazy.. kolejny projekt :) ale wiadomo.. slowa..
Choina:
Typowa polska renowacja.
Kupić szrota, pomalować (okleić) karoserię, pomalować skóry i sprzedać.
msiwow:
Piorek, widzę że budżet ci się podwoił?
To auto szybko stanieje, potencjalny kupiec na jaguara raczej szuka oryginałów niż tuningu. Chociaż może nawet robi na mnie dobre wrażenie, choć nie chciałbym jeździć na tych kołach.
Właściciel typowy bajkopisarz co szuka jelenia. Jakbym chciał mieć idealny silnik to kazalbym otworzyć stary i wyremontować lub chociaż zawory wyregulowac.
'mozliwa zamiana na tańszy lub droższy samochod' czyli zabierzcie jak najszybciej odemnie ten problem?
piorek:
--- Cytat: msiwow w Maj 29, 2018, 07:44:31 am ---Piorek, widzę że budżet ci się podwoił?
--- Koniec cytatu ---
O mnie piszesz? Ja juz dawno kupiłem a o swoim budżecie nigdy nic nie wspominałem ;)
Maniakowy:
Znaczy wizualnie on mi sie bardzo widzi.. kolor, felgi na duzy plus dla mnie.
Budzet mialbyc o wiele mniejszy.. ale wpadlem na pomysl zamiany auta po prostu. Chec zamiany przez sprzedajacego tlumacze sobie tym, ze takie auto ciezko sprzedac - przede wszystkim ze wzgledu na cene.
Ile realnie byscie wycenili wstepnie takie auto.. zakladajac ze technicznie bedzie ok?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej