Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

Jaguar xj x300 z Bielsko-Białej

(1/3) > >>

Maniakowy:
https://www.otomoto.pl/oferta/jaguar-xj-polski-salon-mozliwa-zamiana-ID6zWAvq.htmlJaguar xj x300 3.2 benzin z 1995r. Z Bielsko-Biała. CZy ktos zna te auto? Ktos może sprawdzał co to za egzemplarz? W rozmowie ze sprzedajacym dowiedziłem się, że auto całe odświeżone.. nowy lakier, odświeżony środek. Dostałem też koło 30 zdjęć z różnych etapów odbudowy.. wygląda dobrze. Ktoś zna te auto? Albo miałby go pod nosem?

Link do ogloszenia: https://www.otomoto.pl/oferta/jaguar-xj-polski-salon-mozliwa-zamiana-ID6zWAvq.html

Choina:
Ciekaw jestem w co wsadził 27.000zł.
Antena nie oryginalna, zegarek zepsuty, chłodnica lata. Czyżby budżetu zabrakło na takie pierdoły?

piorek:
Pytanie zasadnicze jak dla mnie - w jakim celu odbudowywał i rozbierał całe auto skoro ma przebieg 97 tys km?
Rozumiem, lakier mógł być zniszczony po 20 latach i auto wymagało lakierowania ale odbudowa cyt. "od podstaw do najmniejszych szczegółów" - tego nie rozumiem.
Kolejne pytanie się rodzi, jak to wszystko zostało złożone ??

A szczegółów brakuje cała masa - nie wliczając tego co napisał Choina, choćby krzywy chrom centralny zderzaka przedniego, pordzewiałe śruby blokujące zawiasów czy rygle zamka - o tym zapomniano?

Maniakowy:
Szczegolow nie zauwazylem, o ktorych pisaliscie. Auto kupil pewnie za grosze.. wsadzil w niego i chce wiecej.. normalna sprawa raczej..

Auto kupione z uszkodzonym silnikiem.. nowy uzywany zakupiony.. stad te km. Na zdjeciach z rozbierania i skladania widac ze bylo robione w miare solidnie.. wymienione wydechy na nowe magnaflow. Kwity na cala geometrie tez sa.

piorek:

--- Cytat: Maniakowy w Maj 28, 2018, 18:21:45 pm ---Auto kupione z uszkodzonym silnikiem.. nowy uzywany zakupiony.. stad te km.

--- Koniec cytatu ---

Tylko trzeba zwrócić uwagę, że jeśli przebieg auta jest inny (większy) niż przebieg silnika, to ma to (przynajmniej dla mnie) bardzo duże znaczenie, szczególnie w aucie które ma swoje lata i może mieć wyeksploatowaną z tego powodu większość części. 
Ciekawe jest uszkodzenie silnika, skoro silniki te naprawdę dużo potrafią wytrzymać....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej