Witam wszystkich, jestem swiezym posiadaczem x-type 3,0 v6 kombi w manualu.... wizualnie perelka, mechanicznie chyba ok, hamulce zrobilem, w zawiasie spoko, swoznie i podobne temu pierdolety do wymiany bo popukuje ale to juz mozna powiedziec ze w trakcie... swieci check, ale jade do landrovera w krk zeby obczaili co go boli, wiec chyba tematu tez nie ma przynajmniej nie piwiedza mi co jest tromffem...
Jedyne co mnie ciekawi i meczy to oswietlenie... kiedy daje na romalny tryb czyli 3 pozycja na przelaczniku (1-0; 2-pozycyjne; 3-normal; 4-(A) automat?), to swieci co chce.... tzn ksenony ale bez pozycyjnych, no i nie swieci tyl. Tyl swieci jak dam na ostatnia pozycje czyli (A) z dedukcji wywnioskowalem ze to automat.... drugiej lozycji nie sprawdzalem... ? Lenistwo nie wiem byc moze ale w sumie dopiero teraz sobie to uswiadomilem... w kazdym razie w pozycji A - wtedy tez zapala sie deska rozdzielcza ale w tej pozycji nie moge wlaczyc przeciwmglowych.
Kolejny problem to swiatlo wsteczne- wlacza sie kiedy chce tzn. W sensie ze nie zawsze kiedy wrzuci sie wsteczny, a wraz z nim czujniki parkowania.... jest to dosc uciazliwe zwlaszcza gdy cofam po ciemku bo mam czarne szyby swiatlo nie swieci a czujniki milcza.... a co gorsza raz milcza a raz nie milcza... i w sumie nie wiem czy milcza bo nic nie ma czy milcza bo sie nie wlaczyly... kurrrrna jakie to jest flustrujace.... czy ktos mial z was podobne jazdy? Moze zle cos rozkminiam i trza mnie przeprostowac bo sie nie znam?
No i kto mi powie gdzie i jak sie wlacza / wylacza kontrole trakcji??