LED-y kierunkowskazów na allegro to loteria, choćby miały 117167 diod, zazwyczaj świecą blado. Ja kupiłem dwa rezystory 50W po 29zł/szt. czyli jeden obskakiwał całą stronę, żarówki kierunków załatwiał mi kumpel od regeneracji lamp, więc musiałbym się dowiedzieć jakie to były (na pewno zamawiał z Ali) na pozycje przednie i boki wsadziłem białe żarówki na diodzie kri zalane żywicą w łepek na kształt normalnej W5W (wg mnie lepiej rozchodzi się światło) z tym, że na bokach po założeniu w klosz i tak światło było pomarańczowe. Efekt taki, że wygląda to zdecydowanie lepiej, nie ma zwłoki jak w przypadku klasycznych żarówek a pomarańcz jest intensywny. Jeżeli chodzi o pozycję tylną, stop i reszta to póki co nie będę tego ruszał. Jak ruszę to podzielę się wrażeniami.
Jako ciekawostkę mogę Wam powiedzieć, że ostatnio widziałem jakieś dziwne żarówki kierunkowskazów z modułem, który powodował, że świeciły one cały czas na biało jak typowe światła dzienne, a przy włączaniu kierunku zaczęły migać pomarańczem i choć zabieg taki stosuje się w nowych autach to te akurat nie były fabryczne i wsadzone były w jakieś starsze auto. A że w iksie kierunki przednie nie są barwione i auta nie mają zazwyczaj świateł dziennych to może kiedyś pożyczę od kumpla do testów i jakiejś sesji fotograficznej.